x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Horia, pus să facă şpagatul!

Horia, pus să facă şpagatul!

20 Aug 2016   •   18:00
Horia, pus să facă şpagatul!
Sursa foto: MIHAI STETCU

Audițiile “X Factor” au luat sfârșit. Cel de-al șaselea sezon, care va fi difuzat în această toamnă de Antena 1, se anunță plin de surprize și emoții, mai ales că vorbim și de o nouă componență a juriului. Prin urmare, va fi un sezon sub semnul bunei dispoziții: Horia Brenciu, mai efervescent ca niciodată, Delia, absolut strălucitoare, Carla’s Dreams, cu sfaturi substanțiale pentru toți concurenții, și, nu în ultimul rând, Ștefan Banică - exigent și atent la orice detaliu.

Numeroși concurenți talen­tați s-au prezentat la audițiile “X Factor”, aducând multă emoție la masa juriului. E și cazul unui tâ­năr din Craiova, de 19 ani, care a cântat o piesă compusă de el, pe ritmuri de folclor reinterpretat, ce amintea de nume grele româ­nești, care au marcat domenii precum cinematografia, litera­tura, pictura sau sportul. Ștefan Bănică a ținut să puncteze faptul că se bucură că încă mai sunt puști care au auzit de Anda Că­lugăreanu, Ștefan Bănică senior sau Nicu Constantin și, mai ales, că sunt prezenți pe scena de la “X Factor”.

Și Horia Brenciu a avut parte de o surpriză și o revedere neașteptată: Thomas Grazioso, care anul trecut a făcut parte din echipa sa de banduri, în trupa Tomato, s-a prezentat la audiţi­ile “X Factor”. “Italia s-a mutat aici’’, a fost reacția lui Horia când l-a văzut, atenţionându-l că anul acesta, la audiţii, au venit foarte mulţi compatrioţi ai tânărului, talentaţi şi cu potenţial.

O concurentă a venit din SUA special pentru Delia

O altă surpriză pe scena de la “X Factor” a reprezentat-o Hamude, un fost concurent de la “Temptation Island - Insula Iu­birii’’. Acesta le-a spus juraților că a suferit mult după despărțirea de iubita sa și că s-a gândit foar­te bine ce i-ar plăcea să facă în viitor - să cocheteze cu muzica. Concurentul a reușit să trans­mită multă emoție, determinân­du-l pe reprezentantul trupei Carla's Dreams să îi spună că are una dintre cele mai prietenoase expresii pe care le-a întâlnit vreodată.

Delia a rămas impresiona­tă de faptul că o tânără a venit tocmai din California, special pentru ea. Aceasta a interpretat piesa Deliei “Gura ta’’, iar la finalul momentului, jurata a urcat pe scenă și au cântat împreună “Pe aripi de vânt’’. “Primul grup in- ternațional, pe scena de la «X Fac-tor»!’’, le-a spus Horia Brenciu.

Suprizele apar nu numai din partea concurenților, ci și a juraților, mai ales că venirea unui membru al formației Car­la's Dreams în juriu provoacă și mai multe tachinări. O concu­rentă și-a terminat numărul cu un șpagat, ceea ce i-a stârnit pe jurați să încerce și ei. “Sergiu” - cum i-au zis colegii săi - de la Carla's Dreams a spus: “Dacă Horia face șpagatul, atunci îl fac și eu în aer’’, moment în care Ștefan Bănică a adăugat: “Sunt numai gimnaști la masa mea’’. Într-una din pauzele de filma­re, și Delia a fost dispusă să urce pe scenă și să facă șpagatul, însă doar dacă încearcă și Horia Brenciu, numai că juratul coleg nu s-a încumetat.

În pauzele de filmare, publi­cul şi-a dorit să-i audă pe juraţi cântând, astfel că l-a convins pe Bănică să se aşeze la pianul deja instalat. Nici Horia nu a “scăpat” și, împreună cu Delia, a urcat pe scenă. “Aş fi vrut să cânt mai mult”, a spus Delia, făcând referi­re la faptul că pauza s-a terminat foarte repede. “Eu oricum ascult muzică în cabina mea în fiecare zi”, a adăugat Horia, care, pe lân­gă pian, are şi un pick-up pentru a-i asculta pe vinil, în cabină, pe cântăreţii săi favoriţi.

Totul este bine când se ter­mină cu o invitație la masă. În­tr-una din pauzele de filmare ale ultimelor zile de audiții, Delia a anunțat că se apucă de gătit, spe­cial pentru colegii ei. Meniul a fost selectat cu ajutorul publicu­lui, așa că ea va avea de pregătit musaca și grișcu lapte. Artista a mărturisit că va apela totuși la ajutorul mamei ei, o expertă în bucătărie, pentru că așa va primi, cu siguranță, patru de “Da”.

Timp de 10 zile, sala de la Palatul Copiilor a fost luată cu asalt de fani și de voci extraordinare care își caută afirmarea pe scena de la “X Factor”. Emoție, suspans, sur­prize, povești nemaipomenite, talent cât cuprinde sunt și în acest sezon ingredientele unui show care le aduce întotdeauna telespec­tatorilor mai mult de­cât voce.

×