x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber IComedy lansează asistenta tv inteligentă

IComedy lansează asistenta tv inteligentă

10 Noi 2013   •   09:50
IComedy lansează asistenta tv inteligentă

Filmările la Icomedy sunt în plină desfăşurare. Mikey Hash, Şerban Pavlu, Cătălin Bordea, Vlad Drăgulin, Vlad Corbeanu, Daniel Buzdugan & Co pregătesc o serie de surprize pentru telespectatori, începând cu ediţia din 22 noiembrie, cu rubrici şi personaje noi.

De asemenea, fiecare ediţie a show-ului de la Antena 1 va avea, din 22 noiembrie, câte un invitat special care va prezenta emisiunea alături de Mikey Hash.
Şi tot de la această dată, la show-ul prezentat de Mikey Hash se va promova un alt gen de asistentă tv, anume asistenta inteligentă. "Am avut un casting şi am ales două tinere actriţe. Una dintre ele este Ioana Blaj", a declarant Mikey Hash. Ioana Blaj este cunoscută publicului îndeosebi din reclamele la o importantă companie de telefonie mobila.

Ce înseamnă o asistentă inteligentă ne lămureşte tot el: "De exemplu, ne va corecta atunci când vom face greşeli gramaticale. Ne va fi frică de ele".
Cum se descurcă o asistentă tv inteligentă veţi vedea la IComedy, în premieră, vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: IComedy