x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber În timpul filmărilor pentru show-ul ”Aventură cu 4 stele”, Daniela Crudu a spălat mașini în Grecia

În timpul filmărilor pentru show-ul ”Aventură cu 4 stele”, Daniela Crudu a spălat mașini în Grecia

03 Sep 2017   •   19:00
În timpul filmărilor pentru show-ul ”Aventură cu 4 stele”, Daniela Crudu a spălat mașini în Grecia

Ce-a de-a patra ediție a show-ului ”Aventură cu 4 stele”, care va fi difuzată luni și marți de la 20.30, la Antena1, are ca protagoniști patru personaje puse tot timpul pe șotii. Paula Chirilă, Daniela Crudu, Augustin Viziru și Daniel Max Dragomir au avut parte în Grecia de o aventură pe care, cu siguranță, n-o vor putea uita.

Peripețiile și surprizele au fost la tot pasul. Fiecare zi de filmări a venit cu evenimente și provocări neașteptate pentru cei patru protagoniști. Daniela Crudu a avut parte de o vacanță cum nici prin minte nu i-a trecut. A fost nevoită să muncească din greu alături de colegii ei, dar s-a bucurat din plin și de peisaje, de savorile Greciei, și de razele soarelui puternic din această țară.

Daniela și-a dorit să plece din această vacanță atipică cu un bronz impecabil, așa că nu a ratat nicio ocazie de a purta costumele de baie din bagaj, unul mai sexi ca altul.

Una dintre sarcinile Danielei Crudu a fost să spele o parte din mașinile aflate în centrul de închirieri auto deținut de familia care îi găzduia. Și pentru că temperaturile au fost la pragul caniculei, după ce și-a terminat treaba, bruneta s-a bucurat din plin de un duș cu furtunul. Cel care a ajutat-o să se răcorească a fost nimeni altul decât colegul ei, Augustin Viziru.

Cum a decurs aventura din Grecia pentru Daniela, Paula, Augustin și Max, dar și ce provocări vor fi nevoiți să ducă la bun sfârșit, telespectatorii Antena 1 vor afla luni și marți, de la 20.30.

×