x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Începe “Românii au artişti”, o emisiune de divertisment vintage cu Mihai Bendeac

Începe “Românii au artişti”, o emisiune de divertisment vintage cu Mihai Bendeac

10 Apr 2013   •   18:56
Începe “Românii au artişti”, o emisiune de divertisment vintage cu Mihai Bendeac
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Astăzi, de la 20.30, la Antena 1, prima ediţie “Românii au artişti” îi va încânta pe cei de acasă cu un spectacol inedit: divertisment vintage, transmisie alb negru, muzică, dans, umor şi mai ales o întâlnire senzaţională între generaţii de artişti.

Cele mai îndrăgite şlagăre autohtone şi sketch-uri celebre vor reveni în atenţia telespectatorilor, într-o interpretare actuală. Iar când interpretarea aparţine lui Mihai Bendeac alături de CRBL, cu siguranţă nu poate fi vorba decât de distracţie, atât pe micile ecrane, cât şi în culise. Cei doi au acceptat provocarea unui duet inedit cu celebra melodie “Mă dusei la târg”. S-au îmbrăcat în straie populare, cu ii, iţari, bundiţe şi brâu, iar pentru a reda cât mai bine textul piesei au beneficiat de o “recuzită” neobişnuită: un pui, o raţă, o gâscă, o oaie, un porc, un cal şi o vacă. Văcuţa a avut chiar un moment al... ei. Când Bendeac cânta, s-a apropiat de piciorul lui şi a început să-l tragă cu dinţii de pantalon. Deşi iniţial şocat, actorul s-a distrat copios când a văzut că văcuţa era de fapt foarte prietenoasă şi avea numai intenţii paşnice. Secvenţa o veţi putea-o urmări în această seară.

“Eu m-am distrat sănătos şi înainte de filmarea propriu-zisă, când am aflat de la Bendeac cum vrea să facă acel moment. E o echipă frumoasă acolo, care îşi doreşte să ofere publicului ceva inedit. Întreg proiectul e deosebit în sine şi cred că oamenii au nevoie de acest divertisment sincer, curat, de muzică, dans şi umor”, a spus CRBL.

În această ediţie, Delia şi Angela Similea vor cânta împreună “Casa mea”, Mihai Bendeac va interpreta “Ştrengarul” şi, alături de Gabriel Cotabiţă, melodia “Dorul”. O serie de sketch-uri savuroase, precum “Numele la nuntă”, “În lojă” sau “Să nu fim geloşi”, vor putea fi urmărite pe către cei de acasă, iar Rodica Popescu Bitănescu, Anca Sigartău, Cristina Stamate sunt câteva dintre artistele pe care telespectatorii le vor vedea astăzi la “Românii au artişti”. (C.S.)


×