x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber INCREDIBIL! Mihai Bendeac asistă la propria înmormântare la iUmor

INCREDIBIL! Mihai Bendeac asistă la propria înmormântare la iUmor

21 Oct 2016   •   14:09
INCREDIBIL! Mihai Bendeac asistă la propria înmormântare la iUmor

După o zi în care, spre exasperarea lui Bendeac, pe scena iUmor se prezintă numai concurenți foarte slab pregătiți, în ediția de duminică, 23 octombrie, actorul va avea parte de o surpriză de proporții în momentul în care un concurent îi va pregăti înmormântarea și-i va cânta prohodul în direct. „Când foarte mulți concurenți se gândeau că dacă mă duc acolo, mă înmormântează ăla, uite că a venit unul care m-a înmormântat el pe mine”, spune Mihai Bendeac. Chiar dacă s-a mai și distrat pe alocuri la acest moment, actorul ar avea totuși o problemă cu această situație: „Eu aș vrea să fiu incinerat. Puteți să vă gândiți la ceva apropo de treaba asta? Arde-te-ar focu’, Bendeac” sau ceva de genul acesta?

Deși i s-a părut destul de nefiresc să participe la propria-i înmormântare, Bendeac a apreciat-o ca fiind una „corectă, corespunzătoare”, dar mai ales originală. Dacă cineva l-ar fi pus să facă o listă cu tot felul de idei trăsnite, actorul spune că nu i-ar fi trecut nicio clipă prin minte să se gândească la „înmormântarea mea de viu”.  Cheloo a fost de părere că „n-a fost o înmormântare de calitate, ci una de mântuială, că de mântuire, în niciun caz nu a putut fi vorba.

La rândul ei, Delia se arată mulțumită că cel ales să fie înmormântat în direct a fost Bendeac și nu Cheloo. „Mă bucur că l-ați ales pe el. Dcă l-ați fi ales pe Cheloo, probabil că mureați dumneavoastră înainte!”

Un singur lucru l-a deranjat pe Cheloo la acest moment, faptul că nu a fost mai multă veselie. „Omul trebuie să se bucure când părăsește această existență de trei lei. Omul trebuie să bea, să se bucure, nu să plângă, că a plecat dintre noi, săracul. Stai, mă,liniștit, că viața e un chin!”, conchide Cheloo.

×
Subiecte în articol: mihai bendeac iumor