x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Înregistrările pentru cea de-a doua parte a serialului de la Happy Channel au ajuns la final. Actorii au sărbătorit încheierea filmărilor cu “O grămadă de caramele”

Înregistrările pentru cea de-a doua parte a serialului de la Happy Channel au ajuns la final. Actorii au sărbătorit încheierea filmărilor cu “O grămadă de caramele”

21 Sep 2017   •   21:20
Înregistrările pentru cea de-a doua parte a serialului de la Happy Channel au ajuns la final. Actorii au sărbătorit încheierea filmărilor cu “O grămadă de caramele”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Miercuri (20 septembrie), actorii din cel mai nou serial realizat de Ruxandra Ion, care se difuzează în fiecare luni și marți de la ora 19.00 la Happy Channel, au avut parte, la propriu, de “O grămadă de caramele”! Împreună cu membrii echipei de producție, aceștia au sărbătorit încheierea filmărilor, pentru cea de-a doua parte a proiectului, cu șampanie, dar și cu celebrele caramele.

Regizorul Radu Grigore a strigat, miercuri, pentru ultima dată “Acțiune!”, pe platoul de filmare pentru “Păcatul”, cea de-a doua parte a trilogiei “O grămadă de caramele”.

“Am înregistrat ultima secvență de la <>!”, a strigat Andrei Aradits, actorul care îl interpretează pe Georgel în serialul de la postul de televiziune Happy Channel.

Alături de el, Carmen Tănase, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Doinița Oancea, Tatiana Șelaru, Victor Țăpeanu, Tiberiu Herdea, Elisa Ciocan au sărbătorit ultima zi de filmări cu nelipsitele caramele, dar și cu șampanie.

“Blestemul” și “Păcatul”, primele părți ale proiectului “O grămadă de caramele”, pot fi urmărite anul acesta de telespectatori. Happy Channel difuzează episoadele din prima mini-serie în fiecare luni și marți, de la ora 19.00! Fii cu ochii pe Happy!

×