x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber ”iUmor” – de la o găină, șpagat, teste de memorie, travesti sau roast – toate combinate în doza perfectă de comedie

”iUmor” – de la o găină, șpagat, teste de memorie, travesti sau roast – toate combinate în doza perfectă de comedie

19 Mar 2017   •   16:39
”iUmor” – de la o găină, șpagat, teste de memorie, travesti sau roast – toate combinate în doza perfectă de comedie

Cea de-a treia ediție care va fi difuzată duminică, de la ora 20:30 la Antena 1 se anunță una surprinzătoare prin varietatea numerelor și concurenților care vor urca pe scena ”iUmor”.

Doamna ”șpagat își dorește mai mult decât orice un ”like” de la Cheloo și, după ce a eșuat în primele două sezoane se întoarce acum cu un nou banc. Dacă îl va face pe jurat să părăsească din nou masa juriului extenuat sau dacă acesta va reuși să o asculte, telespectatorii vor afla în ediția de duminică, de la ora 20:30. Ea nu este singurul concurent care va reveni la iUmor, și Trupa Comedy Zebra Show sosește din Chișinău cu un număr complex, alcătuit din mai multe secvențe de comedie, muzică și scenete. Însă atitudinea lui Mihai Bendeac, după ce va urmări prestația lor, va stârni controverse între membrii juriului, Cheloo și Delia fiind foarte uimiți de reacția acestuia.

Capitolul ”controverse” va fi bifat și de April O`Peel, o concurentă care vine tocmai din Canada îmbrăcată în găină. În ce constă și cum se sfârșește numărul ei, dar și care este întrebarea ce îi va măcina pe Delia, Șerban Copoț și Vlad Grigorescu, telespectorii vor afla dacă vor urmări această ediție a emisiunii ”iUmor”. Tot acum, pe scenă se vor desfășura și numere de travesti, tuns extravagant, teste de atenție și memorie, dar și un roast nemilos pe ritm de hip hop, toate presărate cu umor.

Concurenții care merg mai departe pot fi votați de public pentru a ajunge în finală pe aplicația ”iUmor” începând de duminică seară. Câștigătorul celei de a treia ediții va fi anunțat luni, la Observator, de la ora 16:00.

×
Subiecte în articol: iumor