x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jean de la Craiova, “terorizat” de cățeii din satele oltenești: “Mi-e frică de ei”

Jean de la Craiova, “terorizat” de cățeii din satele oltenești: “Mi-e frică de ei”

23 Mar 2018   •   18:35
Jean de la Craiova, “terorizat” de cățeii din satele oltenești:  “Mi-e frică de ei”

Momente de panică pentru Jean de la Craiova, la filmările pentru ediția din această seară, de la ora 20.00 a emisiunii “Ie, Românie”, desfășurată în Oltenia. Și asta din cauza câinilor pe care i-a întâlnit în curțile oamenilor și pe ulițele satelor oltenești pe care le-a bătut cu piciorul, în căutare de fete frumoase și oameni talentați, alături de Maria Cârneci.

Mi-e frică de câini”, explică Jean. Teama de aceste patrupede există de multă vreme, însă trecerea anilor nu a făcut să se diminueze. “Când am fost ultima dată la furat de cireșe, că nu mă feresc, m-a ținut un câine în pom până seara”, a povestit interpretul de muzică lăutărească.

Așa se face că în satele din Oltenia, primele întrebări pe care Jean le adresa localnicilor, după ce le dădea binețe, erau: “Aveți câini?”, “Ați băgat câinele în cușcă?” sau “Aoleu, aveți câini. Nu-i închideți?”.

Cum s-a descurcat Jean de la Craiova cu patrupedele pe care le-a întâlnit pe ulițele satelor din Gorj, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu.

×
Subiecte în articol: Jean de la Craiova Ie, Românie