x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurații își schimbă look-ul, luni seara, la „Chefi la cuțite”

Jurații își schimbă look-ul, luni seara, la „Chefi la cuțite”

27 Feb 2017   •   17:49
Jurații își schimbă look-ul, luni seara, la „Chefi la cuțite”

Chef Bontea s-a coafat, chef Dumitrescu are bucle blonde, iar chef Scărlătescu și-a lăsat părul să crească. Oricât de ciudat ar suna, asta se întâmplă luni seară la „Chefi la cuțite”. Totul face parte dintr-un pariu pe care cei trei jurați îl fac în emisiune.

Astfel, cine pierde pariurile puse cu privire la farfuriile ce urmează să fie degustate, trebuie să jurizeze cu perucă! Așa se face că telespectatorii Antena 1 vor râde cu lacrimi luni seara, de la 20.30, când vor vedea cum pun în practică cei trei chefi aceste pedepse.

Lui chef Cătălin i se pare chiar că seamănă cu Manole, concurentul din echipa sa din primul sezon, atunci când își va pune o perucă neagră, cu părul aproape explodat.

La fel de amuzați vor fi cei trei și când chef Florin va alege să poarte o perucă blondă, care-l face să semene, după cum remarcă ceilalți, cu o bunicuță.

Ce reacție vor avea concurenții care vor veni la jurizare în fața unor astfel de schimbări de look rămâne de văzut luni, de la 20.30, la „Chefi la cuțite”.

CLICK PE POZĂ, PENTRU GALERIE FOTO

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite jurati look