x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurații ”iUmor”, față în față cu o antropoloagă care repară mașini și recită poezii

Jurații ”iUmor”, față în față cu o antropoloagă care repară mașini și recită poezii

21 Oct 2017   •   19:00
Jurații ”iUmor”, față în față cu o antropoloagă care repară mașini și recită poezii
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

După stand-up, dansatoare de burlesque sau scenete de teatru, duminică, de la ora 21.00, pe scena ”iUmor” urcă o antropoloagă care repară mașini, pentru a recita o poezie.

Patricia Nedelea, o prezență extrem de feminină, i-a uimit pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac după ce le-a mărturisit că acasă, la Cluj Napoca, are o vulcanizare mobilă. În plus, pentru numărul de pe scena ”iUmor”, clujeanca a ales să recite o poezie, pe negativul unei piese de la trupa ”Paraziții”.

Surprizele au continuat apoi, după ce Patricia a mărturisit că a fost și actriță, iar de-a lungul anilor a acumulat cunoștințe în domenii care de care mai diverse. ”Am atât de multe diplome încât nu mi-e teamă de ziua în care rămân fără hârtie igienică, antropologie, istoria renașterii, jurnalism, engleză, actorie, lingvistică română și feminism. Adevărul este că eu scriu cărți și una dintre acestea, pe acare acum o public, este una comică, în care personajul principal ascultă această melodie în căști”, a explicat Patricia alegerea sa.

Ce părere au avut Delia, Cheloo și Mihai Bendeac despre poezia Patriciei, telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 21.00, într-o nouă ediție ”iUmor”, la Antena 1.

×