x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Liviu de la „Insula iubirii”: „Bianca era însărcinată. A renunțat la un copil ca să poată veni în Thailanda”

Liviu de la „Insula iubirii”: „Bianca era însărcinată. A renunțat la un copil ca să poată veni în Thailanda”

19 Iul 2017   •   10:56
Liviu de la „Insula iubirii”: „Bianca era însărcinată. A renunțat la un copil ca să poată veni în Thailanda”

Cel de-al doisprezecelea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” difuzat luni, 17 iulie, de la ora 20:30, a adus scene fierbinți pentru două cupluri, dar și momente dramatice în care unii dintre concurenți au fost puși față în față cu secretele din relațiile lor, pe care le credeau bine păstrate.

Acest lucru s-a întâmplat chiar în cazul lui Liviu, care i-a făcut o mărturisire lui Ben, echipa aflând astfel informații șocante despre partenera acestuia: Bianca a rămas însărcinată după semnarea contractului pentru participarea la emisiune și niciunul dintre ei nu a luat legătura cu echipa sau producătorii emisiunii pentru a discuta noua veste. A doua zi, el a fost chemat la testimonial pentru a lămuri aceste aspecte, mai ales că Liviu a invocat contractul semnat pentru a lua decizia ca Bianca să facă întrerupere de sarcină. Întrebat de reporterii emisiunii dacă Bianca a rămas vreodată însărcinată, el a spus inițial că „nu”. Până la urmă a recunoscut că „da”, explicând  că în acel moment el s-a gândit că aveau două variante, „ori să facă avort, ori să venim aici”. La această discuție, când i s-a spus că dacă ar fi întrebat ar fi aflat că acest contract era anulabil și că nici nu se punea problema să existe consecințe, el a spus că „am zis că să facă avort că noi trebuie să mergem neapărat că am făcut un contract și trebuie să mergem în Thailanda”, vorbind despre faptul că „amândoi voiam să ne testăm iubirea cu adevărat”.

 

A urmat și o ceremonie a focului cu Radu, unde Liviu și-a asumat greșelile din relația cu partenera lui, a declarat că o iubește foarte mult pe Bianca, spunând că e dispus să o ierte și să lupte pentru ea. El a vizionat și un material cu declarațiile Biancăi în care ea a spus că nu mai vrea să știe nimic despre el, că singura ființă care îi lipsește este Brutus, că nu s-ar mai întoarce la el și că „mi-am dat seama prea târziu. Aici de fapt mi-am dat seama de multe lucruri. Niciodată nu-i pasă de mine. (...) El nu are sentimente, el zice lucruri numai să dea bine la televizor”, povestind și despre lipsa ei de independență, dar și despre neajunsurile financiare din relația lor, declarând că Liviu nu este bogat precum pretinde și de fapt are foarte multe datorii, din ce știe ea.

La rândul ei, Bianca a cerut să meargă special la ceremonia focului, împreună cu Sorin pentru a anunța decizia ei, lucru nemaintâmplat până acum în emisiune. „De când am venit aici m-am tot gândit la relația mea cu Liviu și mi-am dat seama că nu este ceea ce îmi doresc”, a declarat ea. Tot acum cei doi au vorbit despre apropierea lor, despre faptul că au stat mult de vorbă, au dormit împreună și s-au sărutat. Cei doi au aflat că a doua zi vor avea parte de o întâlnire deosebită pe o insulă îndepărtată. Fără să știe de declarațiile lui Liviu, Bianca i-a povestit lui Sorin despre experiența trăită atunci când a făcut avort.

Nici Aurel nu a trecut prin momente ușoare pentru că și el a fost confruntat de Radu cu întrebări foarte directe legate de apropierea lui de Maria și de atracția evidentă față de ispită. Aurel a recunocut că în urmă cu o săptămână s-au sărutat, fiind convins că nu a fost filmat, deci că nu există o dovadă. Surpriza lui Aurel a fost foarte mare când a văzut imaginile cu Maria în apă. ”Eu am picat testul, chiar dacă nu am făcut nimic mai mult, pentru că mi-am dat seama că stau din obișnuință cu Alexandra. Nu este iubire”, a declarat Aurel, adăugând că nu poate să o anunțe pe Alexandra și nu vrea să se revadă cu ea la ceremonia focului de la finalul emisiunii. Partenera lui a primit imaginile și declarațiile lui despre faptul că s-a îndrăgostit de Maria, apreciind asumarea lui. Alexandra a fost consolată de Raul, cu care a plecat la o întâlnire specială la elefanți. Aici, Raul i-a făcut o surpriză, îndeplinându-i concurentei cea mai mare dorință de când a venit în Thailanda: saltul cu parașuta. Și pentru că nu a reușit să câștige acest premiu la concursurile de pe insulă, el a cumpărat acest cadou din banii lui, oferindu-i concurentei experiența mult visată.

Și insula băieților a fost plină de adrenalină, pentru că Aurel, Cătălin, Liviu împreună cu ispitele Bianca, Deea și Maria au plecat să se distreze la bungee jumping și praștia umană, două activități pe care nu le vor uita prea curând. Cătălin și Nicoleta s-au apropiat, iar ispita a spus că față de el simte o „chimie” pe care  nu a simțit-o față de Ben.

×
Subiecte în articol: Temptation Island – Insula iubirii