x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Liviu Vârciu prezintă show-ul „Za Za Sing”

Liviu Vârciu prezintă show-ul „Za Za Sing”

20 Mar 2017   •   10:53
Liviu Vârciu prezintă show-ul „Za Za Sing”

Liviu Vârciu este din această primăvară amfitrionul show-ului de karaoke de la Antena 1, „Za Za Sing”. Simpaticul prezentator mărturisește că a primit propunerea cu multă bucurie, mai ales că e vorba de un show cu muzică, distracție și în care se cântă live. „Propunerea de a prezenta „Za Za Sing” a venit din partea unei echipe cu care eu muncesc de foarte mult timp, echipa coordonată de Mona Segall, și nu pot decât să mă bucur că s-au gândit la mine, înseamnă că mi-am făcut bine treaba până acum. Iar faptul că e un show de karaoke, în care se cântă live, în care distracția va fi maximă și în care câștigătorii vor fi și premiați nu poate decât să mă bucure și mai mult”, spune Liviu.

Prezentatorul „Za Za Sing” mărturisește că deși nu obișnuiește să meargă foarte des la karaoke, acest gen de distracție nu îi este străin: „La un moment dat am avut un club în care vineri seara organizam mereu karaoke și atunci mai cântam și eu. Deși nu merg în astfel de cluburi în mod frecvent, voi recupera acum cu emisiunea asta.” În noul show de la Antena 1 iubitorii de muzică vor avea șansa să arate cât de bine stăpânesc muzica și versurile, dar să și câștige un premiu în bani. La „Za Za Sing” se cântă toate genurile de muzică, dar versurile sunt cele care contează și care aleg câștigătorul. Iar la capitolul memorie, prezentatorul Liviu Vârciu spune că stă foarte bine: „Nu mi s-a întâmplat să uit versurile pieselor mele, pe asta nu am pățit-o, am o memorie foarte bună a versurilor, dar și una vizuală pe măsură. Să știți însă că am o problemă cu numele: nu rețin nume, fac cunoștință cu cineva și în secunda a doua uit”, spune amuzat Liviu. Iar asta este exact ceea ce concurenții la „Za Za Sing” nu trebuie să facă pentru că în concurs au de arătat ce memorie bună dețin atunci când vine vorba de versuri. Iar pentru că în noul show de la Antena 1 se vor cânta melodii de toate genurile, Liviu mărturisește că are și două piese favorite, pe care speră să le audă la emisiune: „Oameni” a lui Aurelian Andreescu și „Nu m-am gândit la despărțire” a lui Dan Spătaru.

Show-ul „Za Za Sing” (realizat după formatul internațional ”Singing Bee”) îi provoacă pe români să arate nu numai cât de mult iubesc muzica, ci și cât de bine știu versurile. De-a lungul mai multor probe, concurenții vor cânta și se vor întrece în versuri, acompaniați de orchestra din platou, astfel că la finalul fiecărei ediții va exista un singur câștigător. Fie că trebuie să identifice cuvinte lipsă dintr-un vers, fie că trebuie să ghicească următorul vers dintr-o piesă sau să identifice varianta corectă a unei piese, concurenții vor avea parte de provocări, de multă distracție, dar și de invitați surpriză, pentru că în fiecare ediție vedete vor veni în platoul emisiunii pentru a face echipă cu ei la diverse probe.

 

Cei care doresc să se înscrie la show-ul în care doar versurile contează o pot face deja pe pagina de casting http://casting.a1.ro/microfonie/ .

×
Subiecte în articol: Za Za Sing Liviu Vârciu