x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu dau viaţa de familie pe aventura vieţii, la Asia Express

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu dau viaţa de familie pe aventura vieţii, la Asia Express

10 Noi 2017   •   12:11
Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu dau viaţa de familie pe aventura vieţii, la Asia Express
Sursa foto: MIHAI STETCU

Vechi prieteni, dar mai mereu rivali pe platourile de filmare, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au decis să lase deoparte orice concurenţă şi să facă echipă în cadrul celui mai solicitant reality show difuzat în primăvara anului viitor de Antena 1. Cei doi au hotărât să plece împreună în Asia Express, convinşi că fac o echipă de neînvins. „Degeaba mai veniţi!”, le-a transmis Liviu celorlalţi participanţi, completând: „E ca şi cum am pune noi acum un bilet la loto şi voi aruncaţi banii pe fereastră, pentru că dacă l-am pus noi, câştigăm cu siguranţă!”.

            Decizia de a participa împreună a fost una simplă: „Ne-am zis << cine naiba ne lua pe noi drept pereche?>> Nimeni! Aşa că am zis să mergem împreună!”, a glumit Andrei Ştefănescu, care recunoaşte că problemele abia acum încep. Foarte temători în privinţă zborului până in Asia, cei doi recunosc că s-au gândit la o mulţime de lucruri: „Dacă sunt inundaţii, te pup pa-pa, noi nu mai zburăm!”, a spus clar Liviu, în vreme ce Andrei se aşteaptă la ce e mai rău: „bolile, ţânţarii, lăcustele, mi-e frică de toate!”. De un singur lucru spun la unison că nu le e teamă: „De concurenţi!”.

            Întrebaţi cum se vor descurca într-o lume complet străină, cu oameni care nu vorbesc aproape deloc limbi de circulaţie internaţională, dacă vor reuşi să îşi găsească transport şi cazare având la dispoziţie doar un dolar pe zi, Liviu a răspuns: „Cu limbajul trupului, pentru că de trup ne-am folosit toată viaţă!”, a glumit el. Cât despre transport, cei doi se gândiseră iniţial să se descurce cu mersul pe bicicletă sau chiar pe jos, însă când au aflat că va fi vorba de nici mai mult, nici mai puţin de câteva mii de kilometri, au răspuns în sincron: „Ne-am răzgândit!”, iar Liviu a completat: „Râdem, glumim, dar cred că ce ne aşteaptă pe noi acolo e ceva ce nici nu ne putem imagina. În fiecare zi mă tot gândesc şi mă răzgândesc de câteva ori şi mă întreb cine naiba m-a pus să mă bag în asta!”, a mai declarat artistul.  

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitățile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

×