x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Luni, 22 septembrie, de la 20.30, la Antena 1, Salvarea și medicii ajung la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” încă de la prima ediție

Luni, 22 septembrie, de la 20.30, la Antena 1, Salvarea și medicii ajung la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” încă de la prima ediție

22 Sep 2014   •   09:40
Luni, 22 septembrie, de la 20.30, la Antena 1, Salvarea și medicii ajung la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” încă de la prima ediție

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, la Antena 1, cu mult spectacol, adrenalină, emoții incendiare și arome amețitoare. Cei 20 de concurenți care au curaj să coboare în Iadul bucătarilor se vor întâlni cu jurații show-ului, chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu. Prima ediție a celui mai așteptat show culinar al toamnei le aduce telespectatorilor primele imagini cu bucătăria, restaurantul și casa în care vor munci, vor trăi, se vor bucura de reușite sau, dimpotrivă, vor vărsa lacrimi amare cei care întră în arena gusturilor pentru a câștiga marele premiu în valoare de 80.000 de euro.

Cei 20 de concurenți, adevărați luptători care împărtășesc o pasiune comună, gătitul, au avut parte de o primire cu totul și cu totul spectaculoasă în “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Întâmpinați de Virgil Mănescu, maestrul de ceremonii al show-ului, aceștia au fost de-a dreptul uluiți încă de la primul contact cu orașul care le va deveni casă: cu zâmbete largi și cuprinși de emoție, cei 20 de concurenți au fost de-a dreptul impresionați să își vadă numele și chipul pe ecranele imense ale unui complex comercial din București. Și sosirea la platoul “Hell’s Kitchen” i-a ținut cu sufletul la gură pentru că aceștia au pășit în restaurant cu ochii acoperiți, simțind prin fiecare por tensiunea a ceea ce avea să urmeze: întâlnirea cu cei trei jurați ai show-ului. “Aveți curaj să coborâți în Iad?” I-a întrebat dur chef Dumitrescu.

Prima ediție “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” aduce la Antena 1 și prima probă culinară din concurs: signature dish. Fiecare dintre cei 20 de concurenți are sarcina de a găti acel preparat care îl reprezintă, acel fel cu care speră să impresioneze pretențioasele papile gustative ale juraților și care să îi facă demni de tunica de bucătar. Despre ce farfurii este vorba și ce reacții vor avea chefii atunci când vor degusta, telespectatorii Antena 1 vor descoperi luni, 22 septembrie, de la ora 20.30.

Intervenția medicilor la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Prima ediție a show-ului nu este lipsită de emoții pentru că una dintre concurente va avea nevoie de intervenția medicilor. Așa se face că la fața locului va sosi Salvarea, pentru a-i acorda acesteia asistența necesară. Cert este că intervenția medicilor se va încheia cu o decizie neașteptată pentru show. Despre ce este vorba, cei care vor urmări “Hell’s Kitchen” vor afla luni, de la 20.30.

Pasiune fără limite pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Bucuria și mândria de a se afla în acest concurs a fost fără margini pentru toți cei 20 de participanți, iar una dintre concurente a dorit să imortalizeze această experiență. Așa se face că imediat ce a aflat că va face parte din show, o concurentă nu a stat pe gânduri și și-a tatuat pe corp sigla emisiunii de la Antena 1.
 

×