x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Malone face eforturi disperate pentru a da Bacalaureatul: ”Vreau să fiu corporatist”

Malone face eforturi disperate pentru a da Bacalaureatul: ”Vreau să fiu corporatist”

13 Sep 2017   •   17:55
Malone face eforturi disperate pentru a da Bacalaureatul:  ”Vreau să fiu corporatist”

”Băieți de oraș”, cel mai așteptat serial al acestei toamne aduce telespectatorilor o mulțime de surprize începând de astăzi, 13 septembrie, de la ora 21.00, la Antena1. Încă din primul episod, Malone, personaj interpretat într-un stil unic de actorul Vlad Drăgulin, decide că trebuie să devină om serios și să dea examenul de Bacalaureat.

Lucrurile nu-s nici pe departe simple pentru Malone, deoarece notele nu-l ajută deloc să intre în examen. Tocmai din acest motiv, el este hotărât să facă absolut orice îi stă în putință pentru a trece clasa și pentru a da Bacalaureatul.

”Băi, Robycă, vreau să iau bacu’. Vreau și eu un job de om normal, o leafă normală. Să mă las de toate șmecheriile, de toate combinațiile și de toate prostiile astea pe care le facem noi. Că nu mai pot. Tu știi bine care era visul nostru. Să fim corporatiști. Pe mine mă duce capu’, mă. Avem și copilul acum...” se destăinuie Malone prietenului său cel mai bun, Roby Roberto, interpretat de Mihai Bendeac.

La ce pericole se vor expune cei doi doar pentru că lui Malone i se pare o tragedie maxima să învețe și dacă acesta va reuși să treacă până la urmă clasa și să intre în examenul de Bacalaureat, telespectatorii pot vedea în serialul ”Băieți de oraș”, difuzat începând de astăzi, 13 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: baieti de oras