x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mihai Bendeac mănâncă spumă de ras, pe scena iUmor

Mihai Bendeac mănâncă spumă de ras, pe scena iUmor

23 Sep 2017   •   21:10
Mihai Bendeac mănâncă spumă de ras, pe scena iUmor

Concurenții aduc, duminică, pe scena iUmor cele mai ciudate alegeri gastronomice la care s-ar putea gândi cineva, iar Mihai Bendeac nu se ține nici el departe de astfel de încercări.

Mihai Bendeac s-a simțit inspirat de o ”degustare” la finalul unui număr în care două dansatoare s-au bătut cu frișcă. Juratul iUmor nu a avut parte însă de experiența la care se aștepta, deoarece frișca era de fapt spumă de ras, așa cum Fifi și Fufu au încercat să îl avertizeze.   

”Eu am crezut că fata se referă la ea când a spus că nu e atât de bună pe cât pare! Am crezut că e modestă, nici o secundă nu mi-a trecut prin cap că nu ar fi frișcă. Sunt bătăi întregi cu frișcă în toată istoria cinematografiei, cum să mă gândesc că cineva ar putea înlocui-o cu cremă de ras?!”, a mărturisit Mihai Bendeac încă șocat.

Și concurenții au adus pe scenă unele dintre cele mai bizare combinații culinare, iar printre aceștia s-au numărat Florin Giga și Nicolae Stoian, care au pornit un concurs de mâncat. În timp ce unul gusta ardei iute, altul încerca sare de lămâie sau porumb învârtit pe o bormașină, iar la final Florin și-a înfipt dinții într-un cactus plin de țepi.

Și când credeau că le-au văzut pe toate, jurații iUmor au avut apoi parte de un număr de ”magie periculoasă”, în care protagonistul, japonezul Țamba Periculosul, a ”degustat” câteva zeci de lame de ras, mai multe șervețele de hârtie și un balon, toate însoțite de câte un pahar de absint la final.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

 

×
Subiecte în articol: iumor mihai bendeac