x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mirela Vaida: ”Încep cu emoții, dar și cu un sentiment de bine”

Mirela Vaida: ”Încep cu emoții, dar și cu un sentiment de bine”

25 Feb 2018   •   16:40
 Mirela Vaida: ”Încep cu emoții, dar și cu un sentiment de bine”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Mirela Vaida revine pe micile ecrane de luni, 26 februarie, când îi va întâmpina pe telespectatori din platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”. Îndrăgita prezentatoare tv mărturisește că pornește la drum cu multe emoții, dar și cu multă încredere că, împreună de specialiștii pe care-i va avea alături în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, va reuși să aducă bucuria pe chipul oamenilor.

”Încep cu emoții, pentru că orice început e greu și plin de provocări. Dar și cu un sentiment de bine, pentru că eu cred că putem ajuta la soluționarea unor cazuri, că putem să împăcăm cupluri, că vom readuce bucuria pe chipul unor copii sau liniștea în viața unor femei.  Va fi o emisiune caldă în care vreau ca oamenii să se simtă în siguranță. Nimeni nu-i judecă, nimeni nu-i pune la zid, cu toții învățăm.  Va fi o emisiune educativă și constructivă în același timp. Am un sentiment bun cu privire la ”Totul pentru dragoste” și oamenii vor simți și ei acest lucru”, spune Mirela Vaida plină de optimism.

Nerăbdarea primei emisii este cu atât mai mare cu cât Mirela recunoaște că iubește emisiunile în direct pentru că îi oferă o ritmicitate aparte: ”Live-ul, în general, îmi dă energia de care eu am nevoie. Am realizat în scurtele pauze pe care le-am avut că ieșirea din ritmul ăsta alert mai degrabă mă obosește.”

Ce povești impresionante vor fi prezentate de Mirela Vaida în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” și ce soluții găsesc specialiștii la acestea, telespectatorii pot vedea începând din 26 februarie,  în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 14.00- 16.00, numai la Antena 1.

×