x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mirela Vaida, weekend de relaxare cu copiii în naturã, Din 3 aprilie, Mirela Vaida va prezenta „2k1”Şi „Acces Direct”, la Antena 1         

Mirela Vaida, weekend de relaxare cu copiii în naturã, Din 3 aprilie, Mirela Vaida va prezenta „2k1”Şi „Acces Direct”, la Antena 1         

02 Apr 2017   •   18:40
 Mirela Vaida, weekend de relaxare cu copiii în naturã,  Din 3 aprilie, Mirela Vaida va prezenta „2k1”Şi „Acces Direct”, la Antena 1          

    La rândul ei proaspãt întoarsã dintr-un concediu de maternitate, îndrãgita prezentatoare a Antenei 1, Mirela Vaida, îi va ţine locul viitoarei mãmici şi, totodatã, bunei ei prietene, Simona Gherghe, în emisiunea Acces Direct, începând de luni, 3 aprilie. Astfel, Mirela le va da întâlnire telespectatorilor începând cu ora 14:00, în cadrul quiz-show-ului matrimonial „2k1”, iar de la ora 17:00, aceasta revine în platoul „Acces Direct”, cu cele mai importante subiecte mondene, dar şi cu poveşti de viaţă emoţionante şi invitaţi speciali.

    Înainte însã de a începe programul cu douã emisiuni zilnic, vedeta Antenei 1 îşi încarcã bateriile alãturi de cei doi copii ai sãi, Carla şi Vladimir. „M-am bucurat de un weekend cu o vreme superbã şi am stat numai afarã cu copiii. Am fost în pãdure, în parc, la locurile de joacã pentru copii, iar astãzi ( duminicã ), o sã repetãm acelaşi traseu. Alergãm, ne jucãm, mâncãm, ne spãlãm,  dormim şi o luãm de la capãt. Mã bucur cât de tare pot de ei, înainte de a intra în programul cu douã emisiuni zilnice, pentru cã luni, de la 17:00, vã dau întâlnire în platoul „Acces Direct”, a declarat Mirela, care a completat: „Mulţumesc lui Dumnezeu, copiii sunt sãnãtoşi şi atunci simt cã am puterea sã le fac pe toate!”

    Îndrãgita prezentatoare este recunoscãtoare cã, deşi va prezenta zilnic douã emisiuni live, are timp şi pentru familie: „Programul nostru este foarte bine organizat. Chiar dacã de luni ne vedem şi dupã-amiezele, la „Acces Direct”, voi avea timp dimineaţa sã ies cu ei în parc, sã îi duc la piscinã de douã ori pe sãptãmânã, pentru cã au început amândoi lecţiile de înot. Vladimir stã deja în picioare, este mult mai precoce decât Carla. Sunt doi copii sãnãtoşi şi asta îmi dã putere. Nu îmi e fricã de muncã şi dacã suntem sãnãtoşi, le facem pe toate”, a declarat Mirela Vaida.

începând din 3 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, Mirela le dă întâlnire telespectatorilor cu cele mai importante subiecte mondene, invitaţi speciali şi poveşti emoţionante, cărora echipa „Acces Direct” va încerca să le găsească rezolvarea, acordând totodată o atenţie deosebită copiilor talentaţi din toate domeniile.

 

Tot cu Mirela, telespectatorii se întâlnesc şi în cadrul emisiunii „2k1”, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta îndrăgita prezentatoare le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.


 

×