x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Misiune imposibilã la ,,Asia Express” Vedetele, nevoite sã transporte un bloc de gheatã prin cãldurã toropitoare

Misiune imposibilã la ,,Asia Express” Vedetele, nevoite sã transporte un bloc de gheatã prin cãldurã toropitoare

19 Mar 2018   •   14:27
Misiune imposibilã la ,,Asia Express”  Vedetele, nevoite sã transporte un bloc de gheatã prin cãldurã toropitoare
Sursa foto: DIANA OROS

Săptămâna aceasta, cele patru echipe care au rămas în cursa ,,Asia Express” vor îndeplini ultimele misiuni din Cambodgia, țara care s-a dovedit a fi cea mai mare provocare de până acum. Diseară, de la ora 20:00 pe Antena 1, vedetele se vor confrunta cu o serie de teste ce le vor pune la încercare dexteritatea, rapiditatea, dar și răbdarea. Astfel, pe lângă lecțiile de dans tradițional românesc pe care le vor oferi localnicilor din Cambodgia , vor fi puși față în față cu o misiune aproape imposibilă, fiind nevoiți să transporte o bucată de gheață de douăzeci de kilograme până la punctul de control, în temperaturi extrem de ridicate.

Au mai rămas doar patru echipe, iar cea de-a treia țară în care au ajuns, Cambodgia, le-a oferit până acum o experiență de neuitat. Cultura, stilul de viață al celei mai sărace regiuni din Asia, dar și atitudinea primitoare a localnicilor au fost o lecție pentru vedetele ,,Asia Express”: ,,Ce m-a impresionat cel mai mult aici au fost copiii. Copiii care nu au telefoane, tablete și jocuri electronice, care nu se uită la televizor, pentru că nici nu au așa ceva. Dar sunt fericiți.”, mărturisește Vica Blochica. Cu toate acestea, ediția de luni le pregătește încă o surpriză echipelor, pentru că misiunea pe care o vor avea de îndeplinit se va desfășura într-unul dintre cele mai memorabile locuri: satul plutitor de lângă Siem Reap. Este vorba despre o întreagă așezare pe apă, ce are jandarmerie, școală, chiar și templu, toate plutitoare: ,,Orașul acesta m-a uluit, nu am văzut așa ceva nici măcar în poze. Nu știam că există. Este incredibil., afirmă Ana Baniciu. Transportul se face doar cu intermediul bărcilor, iar casele suspendate sunt atât de asemănătoare, încât vor pune mari probleme concurenților. Misiunea le cere echipelor să identifice o familie de localnici, pe care să o convingă să îmbrace straie populare, ca mai apoi să o învețe mai apoi un dans tradițional românesc. Cu ajutorul indicațiilor de pe tabletă, în care Nea Mărin le explică ritmul și pașii, cuplurile vor dansa alături de localnicii Cambodgiei ,,Alunelul”, însă vor avea la dispoziție un timp limitat pentru a-i învăța deprinderea corectă a mișcărilor. Cine va reuși, dar și cât de dispuși vor fi localnicii să se alăture vedetelor în această misiune, telespectatorii vor vedea în această seară.

Tot astăzi, clasamentul final al echipelor de la punctul de control va fi stabilit de starea blocului de gheață, pe care concurenții sunt nevoiți să îl transporte într-o căldură toropitoare. Proba cântarului va stabili cine rămâne în competiție și cine va fi în pericol de eliminare, căci doar echipele care vor reuși să îl păstreze cât mai aproape de valoarea sa inițială de 20 de kilograme se vor putea salva.

Cel mai dur reality show continuă să fie o luptă contracronometru, care până în acest moment le-a testat vedetelor rezistența fizică, psihică și abilitățile de supraviețuire. Diseară pe Antena 1, de la ora 20:00, penultima etapă din Cambodgia va trece cele patru cupluri rămase printr-o serie de teste de foc, căci aflați la doar câțiva pași de ultima țară din maratonul de 5000 de kilometri- Thailanda, competiția va deveni din ce în ce mai intensă.

×
Subiecte în articol: Asia Express