x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mitea anunță că o va cere de soție pe Tonciu, iar nași le vor fi Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Mitea anunță că o va cere de soție pe Tonciu, iar nași le vor fi Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

01 Aug 2014   •   10:54
Mitea anunță că o va cere de soție pe Tonciu, iar nași le vor fi Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Vineri, 1 august, la “Splash! Vedete la apă”, Andreea Tonciu și Nicolae Mitea se încurajează și se tachinează, se susțin și-și declară dragostea, dezvăluie secretul relației lor și fac un anunț important. “În viitorul apropiat, va exista o cerere în căsătorie”, spune Nichi. “Îmi doresc să devin mămică, în curând”, adaugă și Andreea.

Cei doi sunt “adversari” la “Splash!” și se vor “bate” în sărituri pentru Maria Casian, micuța campioană care, în ciuda problemelor de sănătate, își dorește să facă performanță. Și dacă Andreea este curajoasă și determinată în concurs, lui Nichi îi este teamă de apă și de înălțime. “M-am chinuit mult să-l conving pe iubitul meu să vină la emisiune. Două săptămâni m-am rugat de el”, povestește Andreea.
Care dintre ei reușește cea mai bună săritură și merge în semifinalele “Splash! Vedete la apă”, aflați vineri, 1 august, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

×