x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Momentul adevărului la „Temptation Island – Insula iubirii”

Momentul adevărului la „Temptation Island – Insula iubirii”

27 Iul 2016   •   18:05
Momentul adevărului la „Temptation Island – Insula iubirii”

Miercuri, 27 iulie șjoi, 28 iulie, Antena 1 difuzeazã finala emisiunii „Island – Insula iubirii”, la sfârșcãreia telespectatorii pot vedea care dintre cuplurile sosite împreunã pleacã la fel cum au venit. Momentul adevãrului va scoate la ivealã imagini de pe ambele insule, unele dintre ele în premierã, altele deja vãzute de concurențde pe cele douã insule. Cum vor trece concurențprin aceastã ultimã probã, dacã vor alege demnitatea sau vor continua sã mintã șsã se mintã singuri, dacã vor înț, în sfârș, unde au greșșvor fi capabili sã ierte șsã treacã mai departe peste vorbele grele sau chiar infidelitãțcomise rãmâne de vãzut.


Înaintea mult așreîntâlniri dintre cupluri, ispitele vor avea ocazia sã-șia la revedere  de la cei lângã care au trãit douã sãptãmâni intense, de la cei pe care i-au ajutat sã-șdea seama de sentimentele fațã de parteneri șchiar sã se cunoascã mai bine pe ei înșș.Unii dintre concurențvor înțabia acum cã ispitele șau jucat rolul și căa sosit momentul sã pãrãseascã scena pentru a-i lãsa sã se confrunte cu propriile relaț. Câte mai pot fi salvate șcâte nu telespectatorii vor afla miercuri șjoi, în ultimele douã edițale emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, vor fi difuzate la Antena 1 cu începere de la ora 20.30.


Pentru Alice și Alincele douã sãptãmâni petrecute pe insulã au însemnat lacrimi șdurere, umilințã șrãzbunare, prefãcãtorie șgesturi tandre. Doar Alin a fost însã cel care a înșpânã la capãt ștot el a fost cel care a cãzut primul în ispitã. Va avea Alin curajul sã recunoascã aceste lucruri, va avea el demnitatea sã nu mai mintã, va putea el sã-șcearã scuze fațã de Alice, dar șfațã de Cãtãlina, ispita pe care a umilit-o îndatã ce șa dat seama cã tot ceea ce a fost între ei era doar un rol? Telespectatorii vor afla toate aceste rãspunsuri în ultima edița emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, va fi difuzatã miercuri șjoi, la Antena 1.


Medana și Robiau venit la emisiune crezând cã nimic rãu nu li se poate întâmpla, însã, pe parcursul celor douã sãptãmâni petrecute unul departe de celãlalt, au avut tot felul de revelațlegate de cei 10 ani de iubire. Când Medana a declarat cã s-a simțt captivã într-o relațcare nu-i mai aducea demult fericire, Robi a încercat sã-șregãseascã linișîn brațDeei, iar aceste gesturi au dezamãgit-o profund pe Medana, care s-a vãzut îndreptãțã sã punã punct relației lor. Ce-șvor spune cei doi la multașreîntâlnire dar, mai ales, cum vor pleca acasã de pe insula iubirii Medana și Robi ãmâne de vãzut.


Sașa și Elenaau venit pe insulã, deșnu mai reprezentau de multã vreme un cuplu,sau cel puțasta le-au mãrturisit cei doi ispitelor de care s-au apropiat. Cine a pus la cale acest scenariu, din ce motive, dar, mai ales, cât de dispușvor fi cei doi sã-șasume aceastã situațtelespectatorii vor vedea miercuri șjoi, la Antena 1.


A sosit marea revedere șpentru Loredana și Hamude, arabul care a bãgat nu doar o datã mâna în foc pentru partenera sa, dorind în acest fel sã-șexprime încrederea absolutã pe care a avut-o în ea. Chiar șcând imaginile îl contraziceau, Hamude gãsea de fiecare datã o explicațșo scuzã pentru comportamentul femeii iubite. Cu cât dovezile de ispitire creș, cu atât Hamude îșdorea mai mult ca Loredana sã nu meargã pânã la capãt cu Sorin. Vor mai avea cei doi o șã de a fi împreunã, o va ierta Hamude dupã toatã umilințla care l-a supus, dar, mai ales, va recunoașLoredana infidelitatea, acestea sunt întrebãrile care îșvor gãsi rãspuns miercuri șjoi, în ultima edița emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”,va fi difuzatã începând cu orele 20.30, la Antena 1.

 

×