x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Nea Mărin, slalom printre șotiile puse la cale de Pepe și Liviu Vârciu

Nea Mărin, slalom printre șotiile puse la cale de Pepe și Liviu Vârciu

12 Mai 2015   •   16:49
Nea Mărin, slalom printre șotiile puse la cale de Pepe și Liviu Vârciu

Munca-i brățară de aur, dar nici distracția nu face rău nimănui! Asta pare să fie deviza lui Pepe și-a lui Liviu Vârciu, două dintre vedetele care spun pentru prima dată în acest sezon „Poftiți pe la noi!”.

Dacă nea Mărin le testează rezistența la muncă și la stres, Pepe și Liviu îi pun la încercare simțul umorului.

Iată doar câteva dintre șotiile pe care le pun la cale cei doi, dar și cum le răspunde nea Mărin:

Pepe îi fură telefonul lui nea Mărin și îi trimite mesaje „prietenoase” lui Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu îl întreabă pe nea Mărin dacă nu vrea să se odihnească puțin „acolo”. Acolo se afla un cimitir.

Pepe și Liviu Vârciu scapă un ponei în cimitir. Îl aleargă vreo două ore până reușesc să îl bage la loc în grajd.

Pepe încearcă să dreseze poneiul. Culmea, pare să-l și asculte și să execute câteva mișcări. Pepe a fost însă lovit de ponei la un moment dat.

Liviu e înconjurat de găini la un moment dat și nea Mărin și Pepe îl sperie că va fi atacat de cocoși. Liviu ascultă cu sfințenie indicațiile lor pentru a se salva (ridică mâinile, se răsucește), dar la un moment dat își dă seama că cei doi își bat joc de el. Ajung să arunce cu ouă unul în celălalt.

Liviu și-a petrecut ziua de naștere la filmări. Pepe și nea Mărin au tocmit un lăutar să-i cânte de dimineață până seara. Nea Mărin și Pepe îi dădeau bani să cânte, Liviu îi dădea bani să tacă.

Liviu, Pepe și nea Mărin merg la o fermă de struți unde lui Liviu i se face foarte rău atunci când începe să strângă gunoiul de la animale.

Liviu Vârciu repetă pentru „Te cunosc de undeva” în timp ce sapă în jurul pomilor.

Pepe și Liviu sar coarda printre copii, se distrează foarte bine alături de cei mici.

La un moment dat, Liviu găsește printre gunoaie un cutter. Plănuiește să îl taie cu el pe nea Mărin. Pepe îl susține și îi spune că dacă rănile nu îi vin de hac, sigur moare din cauza infecției.

Atunci când merg la cumpărături, Liviu se ascunde să își mai tragă sufletul printre niște saltele. Nea Mărin îl dibuiește însă și îl altoiește rău cu două undițe. Liviu se enervează și urlă la el să fie atent să nu îi scoată ochii.

Pepe și Liviu găsesc niște biciclete, umflă roțile chiar sub nasul lui nea Mărin, pe care îl mint că părintele i-a rugat să le repare, și vor să fugă de el. Nu reușesc să pedaleze la deal, obosesc foarte tare, așa că se întorc la muncă.

×