x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Nea Mărin poftește vedetele în vacanță

Nea Mărin poftește vedetele în vacanță

22 Noi 2017   •   15:48
Nea Mărin poftește vedetele în vacanță
Sursa foto: marius

E deja popular între vedete pentru seriozitatea și hotărârea cu care le pune la muncă pentru a-i ajuta pe nevoiași, iar în curând revine pe micile ecrane, la Antena 1. Emisiunea ”Poftiți în vacanță” va începe luni, 4 decembrie de la ora 20:00, iar în centrul show-ului se va regăsi Nea Mărin, care promite multe surprize, atât pentru participanți cât și pentru telespectatori, dar și multe provocări pentru vedete, ce vor avea la bază un singur scop: acela de a ajuta copii din zone defavorizate, copii care deşi locuiesc la mare sau la munte, nu au avut niciodată o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului. Noutatea sezonului este faptul că nea Mărin îşi face tabără, tabără ce va fi atât un loc al testelor prin care vor fi nevoie să treacă vedetele implicate, cât și un loc de joacă al copiilor cu care aceștia vor lucra.

Spectacolul savuros al fiecărei ediții va fi format din diferite sarcini de lucru, diferite probe pe care vedetele sunt nevoite să le îndeplinească, intrând astfel într-o competiție acerbă în care hărnicia este răsplătită. Concurenții vor rezolva temele impuse de gazda show-ului, însă dificultatea lor pălește în fața scopului final, acela de a trimite în vacanţă copiii din zonele defavorizate. Nea Mărin mărturisește că surpriza acestui sezon stă în încântarea celor mici și în energia cu care aceștia au tratat fiecare moment: ,,Este foarte interesant, iar de data aceasta telespectatorii vor fi și mai atrași, deoarece vorbim despre niște copii extraordinari. Vedetele se vor ocupa în fiecare săptămână de ei, din prima zi a dimineții, până la apus, îi vor plimba, se vor juca cu ei și vor avea grijă să le ofere o experiență frumoasă. Cei mici sunt cuminți, ascultători și foarte curioși...chiar m-au întrebat lucruri despre mine și despre familia mea.”.

 În ceea ce le privește pe vedete, Nea Mărin recunoaște că o bună parte dintre ei s-au descurcat exemplar, deoarece meseria de părinți i-a ajutat să privească provocările din show ca pe o oportunitate de a se apropria de copii. Și de data aceasta conflictul cu Liviu Vârciu va face delicul telespectatorilor, iar moderatorul show-ului ne promite un spectacol pe cinste: ,,Îl veți vedea pe Liviu, care deși a avut perioade în care a fost foarte determinat, l-a mai luat și apa...Am avut eu ac de cojocul lui! ”, mărturisește acesta.

Cum se vor descurca vedetele strunite de nea Mărin, telespectatorii vor putea urmări începând din 4 decembrie, în fiecare luni şi marţi, de la 20.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: nea marin Poftiți în vacanță