x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Next Star”. O fetiță cântă printre mii de sticle și bidoane de plastic

“Next Star”. O fetiță cântă printre mii de sticle și bidoane de plastic

27 Mar 2015   •   15:12
“Next Star”. O fetiță cântă printre mii de sticle și bidoane de plastic
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Duminică, 29 martie, de la ora 20.30, copiii talentați ai României vin la “Next Star”, într-o nouă ediție plină de emoții a show-ului prezentat de Dan Negru. Jurații vor avea și de data asta misiunea dificilă de a alege un singur finalist dintre cei șapte copii care excelează în muzică, dans sau actorie.

Ediția de duminică va marca și o situație fără precedent: o concurentă vine pentru a doua oară pe scena de la “Next Star”. Este vorba despre Ioana Mârți, o fată de 13 ani din satul Pildești, județul Neamț, care a mai participat la concurs în anul 2013. Și dacă atunci a cântat muzică populară, de data aceasta Ioana va interpreta o piesă a lui Michael Jackson. Într-un decor atipic, pe o scenă plină de ambalaje de plastic, aruncate aiurea sau din care au fost confecționați diverși monștri, Ioana va interpreta, acompaniată de un cor, “Earth Song”. “Am avut pe scenă mii de sticle și bidoane de plastic. A durat foarte mult apoi să curățăm platoul. Chiar am avut nevoie de ajutorul publicului, pentru a aduna de pe scenă toate aceste ambalaje. Altfel, am fi terminat târziu, în noapte”, ne-a declarat Dana Mladin, producătoarea emisiunii.

Tot duminică, la “Next Star”, vine o fetiță talentată la actorie, cu o poveste de viață impresionantă. Adelia (12 ani) a fost adoptată la vârsta de un an, suferă de o boală genetică neurologică rară, o boală a nervilor periferici și, din cauza acestor probleme grave, riscă să paralizeze. Marea actriță Stela Popescu va veni duminică, la “Next Star”, ca să-i ofere Adeliei un cadou neașteptat.

În aceeași ediție, Monica, o fetiță de 10 ani din Vaslui, îi va uimi pe jurați cu talentul ei muzical. Copila cântă atât cu vocea, cât și la pian, și a făcut performanță în acest domeniu, deși are un deget sfărâmat, în urma unui accident. Telespectatorii Antenei 1 vor afla povestea ei, duminică, la “Next Star”.

Cine sunt ceilalți concurenți care vin să-și arate talentele, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, 29 martie, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

×