x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Nicolai Tand s-a apucat de cântat. Vezi cu cine a format cel mai neaşteptat duet din lumea muzicală

Nicolai Tand s-a apucat de cântat. Vezi cu cine a format cel mai neaşteptat duet din lumea muzicală

01 Aug 2014   •   16:17
Nicolai Tand s-a apucat de cântat. Vezi cu cine a format cel mai neaşteptat duet din lumea muzicală
Sursa foto: MIHAI STETCU

În cadrul campaniei “România tare de tot”, trustul Intact a organizat o super petrecere cu degustare de vinuri şi peşte, ambele 100% româneşti. Vedetele participante s-au adaptat perfect conceptului de “3 ore de vacanţă”, ba mai mult, poveştile au continuat până târziu în noapte. Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”,  a fost cea a urat bun- venit celor aproape 200 de invitati şi tot ea a susţinut un recital excepţional, cu melodii româneşti iubite de public.

La rândul său, Nicolai Tand, gazda emisiunii culinare de la Antena Stars, “Star Chef”, a dezvăluit celor prezenţi lucruri mai puţin cunoscute despre peşţii pe care aceştia îi aveau în farfurie. Şi cum mâncarea gustoasă  face casă bună cu muzică de calitate, Mirela l-a provocat pe Nicolai la o porţie…de cântat: “Am ţâpurit normal, ce era să cânt dacă nu de-ale mele, din Maramureş! .  La noi în Maramu’  se  ţâpureşte în timpul cântecului, adică  se scot strigăte de bucurie, de îndemn. Am făcut mare caterincă, ne-am simţit bine cu toţii, am râs că doar era petrecerea noastră”,a spus printre zâmbete vedeta de la Antena Stars.

Pe Nicolai Tand telespectatorii îl pot vedea în sâmbăta şi duminica, de la ora 18.00, la “Star Chef”,

×