x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Numai de bine”, emisiunea de wellness a Antenei 3, revine duminică dimineaţa cu un sezon nou

“Numai de bine”, emisiunea de wellness a Antenei 3, revine duminică dimineaţa cu un sezon nou

05 Feb 2016   •   12:23
“Numai de bine”, emisiunea de wellness a Antenei 3, revine duminică dimineaţa cu un sezon nou

"Așteptăm cu nerăbdare să revenim pe micile ecrane, din 7 februarie. O să căutăm și în acest sezon să aducem telespectatorilor noștri starea de bine. Este, dacă vreți, și o explicație pentru atenția pe care o acordăm sufletului și trupului. Nu putem fi bine dacă nu suntem liniștiți și/sau fericiți din interior. Și noi asta încercăm să transmitem: să ne păstrăm echilibrul interior și exterior! 

Apoi, noul sezon, care incepe sâmbătă, de la 9:30 dimineaţa, la Antena 3, mai are un motiv de bucurie pentru echipa de producție: facem doi anișori! Am început să mergem, să comunicăm și să ne facem prieteni. Oamenii ne urmăresc, ne cunosc, iar eu și fetele, Maria Linda, Olivia Păunescu şi Anca Lungu, suntem exemple pentru telespectatorii noștri.  

Este un sentiment extraordinar, si asta ne obligă să fim cel puțin la fel de responsabile! Așa că vă promitem că vă vom aduce în fiecare ediție subiecte interesante, utile, practice, eficiente, dar mai ales accesibile!", spune Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii “Numai de bine” de la Antena 3.




×
Subiecte în articol: numai de bine wellness antena 3