x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O concurentă ce practică sado-maso a impresionat la masa juriului „Chefi la cuțite”: „Sunt puțini cei care au reușit să obțină trei cuțite”

O concurentă ce practică sado-maso a impresionat la masa juriului „Chefi la cuțite”: „Sunt puțini cei care au reușit să obțină trei cuțite”

11 Apr 2018   •   23:21
O concurentă ce practică sado-maso a impresionat la masa juriului „Chefi la cuțite”:  „Sunt puțini cei care au reușit să obțină trei cuțite”

Seară cu savoare internațională și cu reacții inedite la masa juriului în cea de-a doua ediție a show-ului „Chefi la cuțite”, ce a demonstrat că în spatele ușilor misterioase se pot ascunde printre cei mai diferiți bucătari. Pe lângă preparate delicioase, sezonul de poveste a adus aseară pe micile ecrane experiențe de viață care au impresionat, iar pentru unii dintre ei prima etapă a fost și una norocoasă.

Oana Stamate a fost cu singuranță una dintre cele mai marcante apariții din platoul „Chefi la cuțite”. În vârstă de 30 de ani, concurenta este cunoscută sub numele de Kennya, iar înfățișarea ei dură ascunde în spate o poveste emoționantă. Deși meseria sa de bază este de bucătar, tânăra a fost nevoită să apeleze la domeniul videochat-ului pentru a-și întreține fiul, însă greutățile au împins-o să caute și o altă soluție:  „Sunt dansatoare, numele de scenă l-am luat pentru videochat. În momentul de față sunt stripteuză și practic BDSM-ul. Am un job de stăpână, pare simplu, dar este foarte complicat. Gândul meu de a renunța la ceea ce fac există în fiecare zi. Aș vrea să gătesc, pentru că este o pasiune.”. Concurenta a ales să le gătească chefilor un preparat tradițional, ostropel de pui cu sos de roșii, iar gustul mâncării ,,ca la mama acasă” mai că i-a convins pe jurați că în spatele ușilor s-ar afla o bunicuță. La intrarea Oanei în platou reacțiile au fost pe măsură, iar savoarea preparatului a fost un pariu sigur pentru a obține un pașaport de trecere către următoarea etapă: „Ești cea mai incredibilă băbuță din lume!”, afirma chef Scărlătescu. Dovada că cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” este într-adevăr unul al poveștilor, Oana a fost și printre puținii concurenți care a primit toate cele trei voturi de încredere ale chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

O altă apariție plină de energie din bucătăria celei mai iubite emisiuni culinare a fost un cuplu căsătorit de 55 de ani, ce îmbină pasiunea pentru dans cu pasiunea gastronomică. În mijlocul timpului alocat pentru gătit cei doi și-au făcut timp și pentru tango, iar povestea de iubire a concurenților a fost unul dintre cele mai emoționante momente ale serii. Ca o echipă adevărată, soții Naum le-au prezentat chefilor un ,,meniu”, din fel principal și desert și în ciuda faptului că nu au trecut în etapa următoare au adus zâmbete la masa de jurizare.

Un măcelar, un fost concurent care a reușit să obțină o a doua șansă, o doamnă ce a prezentat o rețetă reinterpretată a lui Gordon Ramsay, dar și un bucătar îndrăzneț ce a mărturisit că John Travolta și Orlando Bloom i-au degustat preparatele au făcut parte din show-ul serii de marți. De asemenea, și un student indian la turism a impresionat printr-un preparat exotic, samosa, pachețele condimentate tradițional, asigurându-și astfel un loc în următoarea etapă a concursului. Săptămâna viitoare, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor continua jurizarea pe nevăzute, luni și marți de la 20:00, iar poveștile concurenților, cât și spectacolul culinar din farfuriile acestora sunt doar două dintre surprizele de care telespectatorii ,,Chefi la cuțite” vor avea parte.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite