x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O monedă de 10 bani l-a adus pe scena ”X Factor”

O monedă de 10 bani l-a adus pe scena ”X Factor”

29 Sep 2017   •   11:24
O monedă de 10 bani l-a adus pe scena ”X Factor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Pentru unii concurenți, participarea la ”X Factor” poate fi o încercare pentru care s-au pregătit zile sau chiar ani la rând, în timp ce alții cred că este destinul cel care i-a îndrumat. Este și povestea unui tânăr de 23 de ani din Italia, care a ajuns în România datorită unui bănuț.

Când îl vezi pe Salvatore Pierluca relaxat, îmbrăcat lejer și mereu cu o pălărie purtată ștrengărește, nu te miri când spune că s-a apucat să străbată Europa pentru că așa i-a indicat destinul.

Semnul care l-a trimis spre România a fost un bănuț descoperit din întâmplare la începutul anului, iar în această toamnă a ajuns pe scena ”X Factor”. Și când povestește cum a ajuns de la barista în Italia, la concurent la un show de muzică în țara noastră, Pierluca lasă impresia că nimic nu ar fi mai normal pe lume.

”Prin luna februarie, eram în Italia într-un tren când mi-am dat seama că mă incomodează ceva în buzunar. Am băgat mâna și am găsit un bănuț care nu semăna cu nimic din ce mai văzusem până atunci, așa că mi-am mai întrebat prietenii dacă știe cineva de unde ar putea fi. Unul dintre ei l-a recunoscut și mi-a zis că este o monedă de 10 bani din România. Habar nu am cum au ajuns la mine, mai ales că eu nu mai fusesem până atunci în această țară, dar povestindu-le apropiaților mei mi-au zis că trebuie să fie un semn și că poate ar trebui să merg să vizitez România”, își amintește Salvatore Pierluca.

Și cum semnele l-au îndrumat până aici, italianul îndrăznește să viseze chiar și mai departe. ”Cred că a fost destinul care m-a adus aici. Pentru mine, e o provocare, o ocazie care m-ar putea ajuta să îmi găsesc adevărata meserie, așa că aș vrea să ajung până în finală”, a povestit tânărul.

Ce are rezervat destinul pentru Pierluca și ce rol vor juca jurații Delia, Carla’s Dreams Horia Brenciu și Ștefan Bănică jr la audiții, telespectatorii vor afla vineri, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”, la Antena 1.

×