x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O nouă concurentă își declară admirația față de Mihai Bendeac, pe scena „iUmor”

O nouă concurentă își declară admirația față de Mihai Bendeac, pe scena „iUmor”

24 Mar 2017   •   18:01
O nouă concurentă își declară admirația față de Mihai Bendeac, pe scena „iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

„Idolul meu este Mihai Bendeac, trebuie să recunosc”, va spune o concurentă înainte să urce pe scena ”iUmor”, duminică, de la ora 20:30, numindu-l pe acesta „sursa ei de inspirație”. Numărul său de stand-up îl va năuci nu numai pe Mihai, ci și pe ceilalți jurați, Delia și Cheloo. Cel din urmă va încerca să o ajute pe doamnă să fie mai puțin emoționată, fără niciun rezultat, însă. ”Eu am văzut că dacă încurajezi un concurent și îi spui e ca și cum i-ai da cu ceva în cap”, spune Cheloo uimit de reacția concurentei.

Mihai nu va fi atât de sensibil și îi va replica doamnei, destul de sec ”dumneavoastră nu ați avut bani să mergeți la psiholog și ați zis hai că vin la ăștia”. Totuși, va asculta sfaturile și planurile de business pe care concurenta le are pentru el, aceasta considerând că Mihai este deosebit de haios și ar trebui să aibă propria lui televiziune de umor.

Cum va pleca totuși ea de pe scenă și ce gest neașteptat îi va face Cheloo lui Bendeac de îl duce pe acesta în pragul infarctului, telespectatorii vor vedea în ediția de duminică a emisiunii ”iUmor”, de la ora 20:30.

×