x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Patru ispite pleacă din Thailanda, iar Loredana adoarme în brațele lui Raul

Patru ispite pleacă din Thailanda, iar Loredana adoarme în brațele lui Raul

29 Iun 2015   •   17:40
Patru ispite pleacă din Thailanda, iar Loredana adoarme în brațele lui Raul

Sfârșitul primului sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” se apropie, dar adevăratele răsturnări de situație parcă abia acum încep.

Teama că ar putea rămâne și fără parteneri, și fără ispite, crizele de gelozie, mai mult sau mai puțin justificate, orgoliile și încercarea disperată de a salva aparențele scot la iveală adevăratele trăsături de caracter ale concurenților, ținute până acum în frâu în fața camerelor de luat vederi.

Disperată că Bogdan a decis să pună capăt relației cu ea, Andreea nu se poate opri din plâns și începe să dea vina pentru situația în care se află pe toată lumea, mai puțin pe ea însăși. Tomi și Raul vor merge în vizită pe insula băieților, acolo unde amândoi poartă o discuție cu partenerii tinerelor de care s-au apropiat cel mai mult.

Cristi, fostul iubit al Deei, îi dă un sfat lui Tomi, iar acesta, odată întors pe insula fetelor, nu doar că își schimbă radical atitudinea față de Deea, ci face și o primă criză de gelozie. Ce anume îi spune Cristi și ce declanșează în el dorința de a o pune pe Deea într-o ipostază delicată, telespectatorii vor afla duminică, de la 20:30, într-o nouă ediție a reality show-ului.

Tot duminică, patru ispite vor părăsi reality show-ul. Concurenții trebuie să decidă cu cine își vor petrece ultimele 24 de ore pe „Insula iubirii”, iar cei nealeși vor pleca acasă.

Cu toate că preferințele fiecăruia și, mai ales, ale fiecăreia, păreau a fi foarte clare, telespectatorii vor fi surprinși de alegerea pe care o va face una dintre tinerele venite în Thailanda să își testeze încrederea în partener.

Dezamăgită de faptul că Liviu a divulgat într-un moment de furie cel mai ascuns secret al lor, Loredana se apropie din ce în ce mai mult de Raul și, mai mult decât atât, duminică își va petrece noaptea în brațele lui, în camera lui.

Ce se întâmplă între ei, aflaţi duminică, de la 20:30, la „Temptation Island – Insula iubirii”.

×