x close

Premiere Happy Channel: “Elita societății” și “Feriha”

0
20 Iun 2017 - 14:13
Premiere Happy Channel: “Elita societății” și “Feriha”
Vezi galeria foto


Noua săptămână din luna lunie aduce la Happy Channel noi premiere, două super seriale turcești! Din 20 iunie, telespectatorii se vor întâlni cu “Elita societății” („High Society aka Yüksek Sosyete”), de luni până vineri, de la 20:00 la 22:00, iar de miercuri, 21 iunie, cei din fața micilor ecrane vor viziona serialul ”Feriha”, de luni până vineri, de la 18:00 la 20:00.

 

“Elita societății”, unul dintre blockbusterele actuale turcești, va fi difuzat în exclusivitate în România, după țara de origine. Serialul îi aduce la Happy pe Engin Öztürk (Kerem), Hazar Ergüçlü (Cansu) și Ozan Dolunay (Mert).

 

Serialul aduce în lumina reflectoarelor două lumi total opuse: cea a bogaților și cea a săracilor. Luxul în care trăiesc cei din înalta societate contrastează cu neajunsurile de zi cu zi ale celor din clasa inferioară, însă cu toții se află în căutarea fericirii și a iubirii.

 

Cum se îmbină succesul cu dragostea, care sunt sarcrificiile pe care trebuie să le facă cei bogați pentru a-și menține poziția în sociatete, dar și sacrificiile pe care le fac cei săraci pentru o viață mai bună, telespectatorii vor afla urmărind povestea personajelor din “Elita societății”, din 20 iunie, la Happy Channel: Kerem (Engin Öztürk), care provine dintr-o familie de oameni săraci, Mert (Ozan Dolunay) care face parte dintr-o familie bogată și Cansu (Hazar Ergüçlü), fata cea mică a unei familii bogate din înalta societate.

 

Din 21 iunie, de luni până vineri, de la 18:00 la 20:00, serialul turcesc ”Feriha” (”Adını Feriha Koydum”) spune povestea de dragoste dintre Feriha Yılmaz (Hazal Kaya) și Emir Sarrafoğlu (Çağatay Ulusoy). Feriha este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier al bogaților. În momentul în care ajunge să studieze cu o bursă la Universitate, viața i se schimbă radical. Acolo îl întâlnește pe Emir, de care se îndrăgostește la prima vedere.

 

”Feriha” aduce la Happy o distribuție de excepție: Hazal Kaya (Feriha Yılmaz), actriță și fotomodel renumit din Turcia, Çağatay Ulusoy (Emir Sarrafoğlu), unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia, Vahide Gördüm (Zehra Yılmaz), Metin Çekmez (Rıza Yılmaz), Deniz Ugur (Sanem İlhanlı) și Ceyda Ateş (Hande Gezgin), dar și o poveste de succes care a cucerit fanii serialelor turcești de pretutindeni.


Ştiri din .roPUBLICITATE
 Serviciul de email marketing furnizat de