x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Primul cuplu mamă-fiu din fața Marelui Zid

Primul cuplu mamă-fiu din fața Marelui Zid

22 Noi 2017   •   18:36
Primul cuplu mamă-fiu din fața Marelui Zid

De la ora 20:00 pe Antena 1, Valentin Butnaru va da startul unei noi runde de emoții și imprevizibil, prin care vor trece coechipierii curajoși ai acestei seri. Prezentatorul îi descrie ca fiind ,,un cuplu special”, îndeosebi prin faptul că marchează o nouă premieră în platoul emisiunii, fiind prima echipă mamă-fiu care luptă împreună spre marele premiu.

Rodica și Răzvan Costică sunt din București si s-au înscris în acest concurs din dorința de a transforma experiența unui joc  frumos într-o oportunitate de a-și îndeplini visele: ,,Ne așteptăm să ne distrăm, să trăim momentul și să profităm de tot ceea ce se petrece.”, mărturisește concurentul. Amândoi vor să călătorească în locuri în care nu au avut posibilitatea de a ajunge până acum, iar posibila sumă pe care o pot câștiga i-ar ajuta să transforme itinerariul mult visat în realitate. Prezența echipei în fața Marelui Zid se datorează mamei, personalitate efervescentă mereu în căutare de provocări, care va intra cu mare entuziasm de la ora 20:00 în competiția momentului. Nu a fost greu să-și convingă coechipierul preferat să i se alăture, dar mărturisește că deși a fost ideea sa are foarte mari emoții. În ceea ce privește strategia, cei doi nu vor păși cu un plan B în fața Marelui Zid, pentru că sunt conștienți că parcursul este total imprevizibil: ,,Jocul se schimbă în fiecare moment, vedem acolo ce va fi”.

Echipa acestei seri este unită de o legătură specială, dar și de o prietenie incredibilă: ,,Avem o relație atipică pentru vremurile acestea, deoarece suntem foarte buni prieteni.”, mărturisește Răzvan. Dacă această conexiune împletită cu o energie pozitivă molipsitoare vor fi de ajutor într-un concurs în care Marele Zid a demonstrat că nu iartă pe nimeni, telespectatorii pot vedea începând cu ora 20:00, doar pe Antena 1, într-o nouă ediție a show-ului care schimbă vieți ,,The Wall-Marele Zid.

×