x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Raluca Marini, câștigătoarea “Ie, Românie”- Transilvania, a cochetat cu modellingul și e pricepută la sfârnit porumbul

Raluca Marini, câștigătoarea “Ie, Românie”- Transilvania, a cochetat cu modellingul și e pricepută la sfârnit porumbul

17 Mar 2018   •   18:42
Raluca Marini, câștigătoarea “Ie, Românie”- Transilvania, a cochetat cu modellingul  și e pricepută la sfârnit porumbul

Raluca Marini (18 ani), din Săsciori, județul Alba, a câștigat aseară finala “Ie, Românie” – Transilvania și va reprezenta regiunea ei în marea finală a show-ului, care va avea loc la București.

Nu mă așteptam să câștig, pentru că în concurs au fost foarte multe fete frumoase și pricepute. Pentru mine, a fost o experiență extraordinară”, spune Raluca.

Raluca Marini a cochetat o perioadă cu modelingul, este pasionată de fotografie și o mare iubitoare de animale. De altfel, în gospodăria părinților ei, din comuna Săsciori, trăiesc laolaltă trei căței, trei pisici, cinci papagali și o broască țestoasă. Tot aici, mama ei are o seră de flori, iar Raluca îi dă deseori o mână de ajutor la îngrijirea plantelor. La “Ie, Românie”, Raluca a demonstrat nu doar că este frumoasă și talentată, ci și pricepută la treburile gospodărești. A fost cea mai rapidă dintre cele șase finaliste la sfârnit porumbul (curățatul boabelor de pe știulete).

Raluca e o fată frumoasă, cu trăsături simple, faine, înaltă, harnică. Poate fi și fata care face de mâncare, care poate ajuta în gospodărie, și poate să nască și trei-patru prunci, ca să ducă vița mai departe”, spune juratul Nicolai Tand cel care, alături de Andreea Bălan și Cosmin Seleși au ales câștigătoarea ediției.

De asemenea, cei trei jurați veniți special de la București, au desemnat și cea mai talentată localnică, Nicoleta Neagu (13 ani), din comuna Pianu, care a impresionat juriul cu un număr de... contorsionism și a câștigat un premiu de 1.500 de lei.

Vineri seara, Căminul cultural din Săsciori a fost plin ochi cu oameni veniți să admire cele mai mândre fete de la sat și cei mai talentați localnici descoperiți de Alina Pușcaș și Cornel Păsat în Transilvania, patria jinarsului și a mâncărurilor cu... multe calorii. După ce s-au luptat două zile cu ploaia, frigul și noroaiele și au bătut din poartă în poartă, prezentatoarea tv Alina Pușcaș și coregraful Cornel Păsat, ajutoarele lui Mircea Radu, gazda show-ului, la această ediție, au adus în etapa finală, în fața celor trei jurați, Cosmin Seleși, Andreea Bălan și Nicolai Tand, cele mai frumoase șase fete, dar și cei mai talentați localnici din comunele Căpâlna, Pianu, Săsciori și Săliște.

După ce fetele au trecut prin mai multe probe - să vorbească în rime, să defileze cu un mieluț în brațe, să danseze diferite stiluri alături de Andreea Bălan, să demonstreze că știu să facă tăiței de casă, să arate ce talent artistic au și să defileze în costume populare, juriul și-a ales favoritele: Georgeta Petrașcu (18 ani), elevă, din com. Pianu, din echipa lui Cornel Păsat, și Raluca Marini (18 ani), elevă, din com. Săsciori, din echipa Alinei Pușcaș.

Câștigătoare a fost aleasă Raluca Marini, care a primit un premiu de 5.000 de lei și va veni la București, unde va reprezenta Transilvania în marea finală „Ie, Românie”.

×
Subiecte în articol: Ie, Românie