x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Replici tăioase între chefi: “Voi face tot ce îmi stă în putință ca unul de la tine să plece acasă”

Replici tăioase între chefi: “Voi face tot ce îmi stă în putință ca unul de la tine să plece acasă”

10 Iun 2018   •   15:15
Replici tăioase între chefi:  “Voi face tot ce îmi stă în putință ca unul de la tine să plece acasă”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Presiunea și rivalitățile au dat deja în clocot în bucătăria „Chefi la cuțite”, dar concurenții și chefii mai au de înfruntat multe provocări culinare, căci se află abia la jumătatea drumului. Luni și marți, de la 20:00, urmează alte două battle-uri de foc, iar meniul va include reacții efervescente, preparate îmbietoare și invitați speciali ce nu s-au mai aflat până acum la masa jurizării acestui show culinar.

În ultimele două ediții, tensiunea competiției a iscat o adevărată dispută între chefi, iar replicile tăioase au dus adrenalina la cote maxime. S-au produs adevărate scântei în discuția contradictorie dintre Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iar lucrurile nu par că se vor schimba în confruntările ce urmează: „De acum începe războiul. În cazul în care crezi că din următorul battle vei scăpa tot în 5 oameni, te înșeli. Voi face tot ce îmi stă în putință ca unul de la tine să plece acasă.”, afirmă mentorul echipei albastre, în vreme ce Sorin Bontea se vede nevoit să intervină: “Cătălin, Florin, aștept să vă plătiți datoriile!”. Standardul ridicat al competiției și încrederea pe care fiecare dintre jurați o are în bucătarii aleși a condus spre o rivalitate între cele trei tabere, pe care Gina Pistol va încerca să o tempereze: „Se simte o atmosferă negativă, tensionată. Nu lăsați o mică dispută să strice o prietenie atât de frumoasă, așa cum o aveți voi!”. Jurații au mărturisit că relația lor de prietenie intră în plan secund din momentul în care pășesc alături de echipe în bucătăria “Chefi la cuțite”, însă nici în rândul concurenților spiritele nu par să fie mai calme: “După ce s-a întâmplat e cazul să fim mai agresivi. Ne-au călcat pe bătături, dar o să scoatem armele. Vor vedea o altă echipă.”. Despre cine este vorba și ce as culinar au în mânecă cei care sunt deciși să își ia revanșa, telespectatorii vor vedea luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1.

După patru confruntări pe echipe în care fiecare pas greșit la bancul de lucru s-a lăsat cu eliminări, cei 12 bucătari rămași în competiție se văd nevoiți să demonstreze că au sarea și piperul necesar pentru a ajunge în marea finală de poveste a sezonului 5. Dar până atunci, concurenții mai au de înfruntat 4 battle-uri dure, presiunea testelor individuale din fiecare ediție și o semifinală care îi va testa la foc continuu. Ce probe vor ascunde confruntările ce urmează și ce invitați speciali vor decide soarta echipelor în fiecare dintre cele două ediții, telespectatorii vor afla luni și marți de la 20:00, în alte două battle-uri „la cuțite”: “Va fi complicat! Cred că urmează o probă grea, întortocheată, ieșită din comun.”, se tem concurenții.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite