x close

Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac, devine profesor de liceu

0
12 Sep 2017 - 17:12
Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac, devine profesor de liceu
Vezi galeria foto


Umor de neegalat, asta va aduce al doilea sezon al serialul ”Băieți de oraș” care va fi difuzat săptămânal, începând de miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 1. Printre surprizele pe care echipa de la ”Băieți de oraș” le-a pregãtit telespectatorilor se numără și noua postură în care este pus Roby Roberto, personaj interpretat de Mihai Bendeac.

În primul episod al serialului ”Băieți de oraș”, Roby Roberto ajunge într-o situație ce depășește orice imaginație. El devine profesor de liceu suplinitor, dar nu oricum, ci printr-o strategie bine pusă la punct cu amicul său Malone.

În ciuda rugăminților și avertizărilor partenerei sale Daniela, Roby Roberto nu se dă clintit de la decizia sa de a deveni profesor. Și totul se întâmplă cu un scop bine stabilit, acela de a-l ajuta pe Malone să treacă clasa, pentru a-și putea da examenul de bacalaureat.

Cel mai dificil pentru Roby Roberto nu este să ajungă profesor, el reușește să rezolve asta destul de rapid, însă cu mult mai greu îi va fi odată ajuns în cancelarie, unde va trebui să interacționeze cu celelalte cadre didactice.

Cum se va descurca personajul interpretat de Mihai Bendeac în postura de profesor, cum va fi întâlnirea acestuia cu elevii de liceu și ce obstacole de neimaginat va trebui să depășească în încercarea sa de a-l ajuta pe Malone, telespectatorii vor vedea începând de miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, numai Antena 1!

Citeşte mai multe despre:   Roby Roberto,   mihai bendeac,   baieti de oras

Ştiri din .roPUBLICITATE
 Pe 7 iunie, Jurnalul împlineşte 25 de ani. Spune-ţi povestea şi te premiem!
Serviciul de email marketing furnizat de