x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “SărbătorEŞTI Lumina!” la Antena 1, de Paşti

“SărbătorEŞTI Lumina!” la Antena 1, de Paşti

16 Apr 2014   •   15:42
“SărbătorEŞTI Lumina!” la Antena 1, de Paşti

"SărbătorEŞTI Lumina!” este sloganul Antenei 1 pentru zilele de Paşti, când Antena 1 va avea emisiuni pentru toate gusturile, în ediţie specială. Spectacol, divertisment, dar şi productii cinematografice care au fost dintotdeauna pe gustul românilor vor putea fi vizionate în zilele acestei mari sărbatori creştine.

Antena 1 difuzează, în Săptămâna Mare, controversatul serial “The Bible”

Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări, începând cu săptămâna premergătoare zilelor de Paşti, un serial multipremiat, producţie 2013, intitulat “Biblia”. Mark Burnett, producătorul miniseriei, alături de Roma Downey, a declarat că este cel mai important proiect al carierei sale în televiziune. Primul episod a fost urmărit de peste 13 milioane de telespectatori în Statele Unite şi este cea mai urmărită producţie de gen până la ora actuală. “Biblia” a fost nominalizată la trei categorii ale premiilor Emmy.

Miniseria compusă din 10 episoade încearcă să redea cele mai semnificative capitole ale Sfintei Scripturi, inclusiv călătoria lui Noe cu Arca, povestea lui Avram, Exodul, povestea lui Samson şi Dalila, şi naşterea, moartea şi învierea lui Iisus Hristos. “Ne-am adresat, cu aceasta productie, in special tinerei generatii, am vrut să demonstrăm că Vechiul Testament nu este doar o înşiruire de poveşti fără legătură între ele, ci se înlănţuiesc şi conduc toate către Noul Testament”, a declarat Mark Burnett.

Serialul a născut multe controverse, între care, cea mai mediatizată este acuzaţia că actorul din rolul lui Satana seamăna cu Barack Obama. Dezminţirile nu au întârziat să apară, cei doi producatori oferind o declaraţie oficiala: “Actorul care îl joacă pe Satana, Mehdi Ouazanni este un renumit actor marocan, a mai interpretat acest personaj şi înainte ca domnul Obama să devină preşedinte”.

Next Star, copii pentru copii

În Joia Mare, echipa de producţie a show-ului Next Star pregăteşte o ediţie extraordinară, în care talentaţii copii care concurează în emisiune pregătesc surprize pentru alţi copii, la fel de speciali, dar mai puţin norocoşi, care au nevoie de ajutor. Pentru această ocazie specială, Dan Negru va avea alături un coprezentator. Este vorba de un băieţel, Sami, bolnav de leucemie, în stare gravă, a cărui dorinţă mare este să devină prezentator de televiziune, întocmai ca Dan Negru. Echipa emisiunii l-au adus pe Sami la locul de desfăşurare al filmarilor fără să-i spuna că i se pregăteşte o supriză, iar copilul a intrat în platou, în aplauzele frenetice ale publicului şi ale juraţilor. În câteva clipe, băieţelul a fost pus în temă de Connect-R şi de Pepe, cum trebuie să dea din mâini, întocmai ca Negru, dar Sami ştia deja, de la televizor, cum trebuie să facă. Experienţa l-a impresionat peste măsură pe copil. Într-o pauză, în culise, puştiul l-a întrebat pe Dan Negru: “Dane, dacă o să trăiesc, ma iei şi pe mine cu tine la emisiuni, să fiu prezentator?” Întreaga echipă de copii talentaţi de la Next Star şi alţi puşti exceptionali pot fi urmăriţi în emisiunea ediţie specială din Joia Mare, de la 20:30.

Juraţii şi prezentatorii îi pun gând rău lui Horia Brenciu în Sâmbăta Mare

În ediţia de Paşti a show-ului “Te cunosc de undeva!”, juraţii Monica Anghel, Pepe şi Andrei Aradits laolaltă cu prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi îi pun gând rău lui Horia Brenciu. Cu toţii se retrag în public, lăsându-l pe acesta să se descurce de unul singur, în postura de jurat şi prezentator. Ca să se întoarcă la locurile lor, îl vor pune pe Brenciu să execute câte o poruncă. Cum se va conforma acesta, vedeţi în ediţia din 19 aprilie a show-ului transformărilor.

Şi tot atunci, artiştii-concurenţi vor realiza pentru telespectatorii Antenei 1 noi transformări spectaculoase. Florin Ristei şi Alex Maţaev vor fi Bambi, într-un moment special, şi vor cânta “Doi ochi căprui”, urmând să devină, ulterior, pe scena de la “Te cunosc de undeva!” Will Smith, respectiv Marina Voica. Andreea Bănică va fi mai sexy ca niciodată în pielea Christinei Aguillera, Alex Velea se va transforma în energicul Goran Bregovic, Doru Todoruţ ne va reaminti de bairamurile la care se dansa pe melodiile lui Rick Astley, Raluka va fi Alex Velea, Elena de la Mandinga devine pentru o seară Jessie J, iar Nicole Cherry va lua chipul lui Eddy Grant. De asemenea, Fuego şi Irina Loghin vin în ediţia de sărbătoare a show-ului, la Antena 1, să cânte “Măicuţa mea vrea să mă-nsor!”.
Cine sunt artiştii care îi vor imita pe Fuego şi Irina Loghin aflaţi sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

Neatza cu Razvan si Dani, la sat şi la oraş


În zilele de Pasti, la Neatza cu Răzvan şi Dani, românii vor petrece tradiţional, aşa cum se sărbătoreşte la sat, dar şi modern, cum le place orăşenilor să petreacă. Răzvan, Cătălin Oprişan şi Amalia, prezentatoarea horoscopului, vor reprezenta datinile de la ţară, iar Dani, Vlăduţ şi Flavia pe cele urbane. Din sărbătorirea tradiţională, nu vor lipsi iepurii, găinile, caprele şi alte animale domestice, ce vor umple platoul emisiunii, iar alături de Dani vor veni cei mai frumoşi copii. Cei mai în vogă artişti români vor anima petrecerea, alături de ansambluri folclorice şi artişti de muzică populară. Una dintre surprize va fi prestaţia artistică a Amaliei. Provocările inedite, dar şi reţele lui Vlăduţ, dintre care nu va lipsi proţapul, îi vor încânta pe invitaţi la cea mai veselă emisiune matinală, “Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Derby pentru Europa, de Paşte, la Antena 1


“Câinii roşii” primesc vizita Astrei într-o incleştare care va decide lupta pentru titlu şi locurile din cupele europene. Cu o victorie, giurgiuvenii se pot apropia de liderul Steaua, reintrând în lupta pentru primul titlu de campioană din istorie, în vreme ce trupa lui Stoican îşi poate asigura prezenţa în următorul sezon de Europa League. În consecinţă, se anunţă o partidă extrem de spectaculoasă, care va pune faţă în faţă orgoliul nestăvilit al dinamoviştilor şi forţa extraordinară de joc a celor de la Astra. Meciul este programat în prima zi de Paşti, de la ora 14:00, la Antena 1.

România danseaza şi concert Horia Brenciu


Seara se încheie într-o notă incendiară, cu ultima etapă a audiţiilor “România Dansează”, înainte de prima semifinală a supershow-ului. Tot în această seară, cei trei juraţi vor anunţa concurenţii care vor trece în etapa următoare, cei 36 de finalişti care vor lupta mai aprig ca niciodată pentru marele trofeu România Dansează. Seara va fi una plină de surprize, iar pentru a face marele anunţ, juraţii recurg la tot felul de metode cat mai ingenioase: de la un banner pe cer la aerodrom, până la intervenţii live la radio Zu sau proiectarea mesajului “Felicitări, sunteţi în finală!” pe un mare centru comercial. Cine sunt norocoşii, telespectatorii vor putea afla urmărind marele spectacol “România Dansează”, de la 20:30, la Antena 1.
Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări, duminica, de la 22:30, concertul lui Horia Brenciu, susţinut la finalul lunii martie la complexul Romexpo din Bucureşti. Vedeta Antenei 1 a interpretat atât piese din repertoriul personal, cât şi coveruri după melodii celebre. Alaturi de el, Brenciu i-a invitat lângă el pe scenă şi pe Antonia, Pepe şi Mihai Chiţu, şi chiar pe băieţii de la 3rei Sud-Est.

Filme aflate în topul preferintelor românilor sunt programate in zilele de sarbatoare: seria “B.D. la munte si la mare” şi “B.D. în alertă”, “Bona de la forţele speciale” sau “Face Off” sunt doar o parte dintre producţiile cinematografice ce pot fi urmărite atunci.

La Acces direct, “ploaie” de vedete

In cea de-a doua zi de Paşti, Simona Gherghe petrece sărbătorile de Paşte cu mare veselie la “Acces Direct” alături de prietenii ei, Rică Răducanu, Carmen Şerban, Maria Cârneci, Daniela Crudu, Elena Merişoreanu, Silvana Raciu şi cei doi copii ai săi, Luca şi Andrada, dar şi alături de alte nume din muzica populară.

Invitaţii Simonei au venit în platoul emisiunii pentru a povesti momentele amuzante prin care au trecut atunci când au făcut împreună pregătirile de Paşte. Se pare că împărţirea sarcinilor a fost cea care a stârnit controverse pentru că problemele nu au întârziat să apară. Invitaţii le vor pregăti telespectatorilor şi surprize muzicale, apărând in ipostaze aşa cum nu au mai fost văzuţi. La rândul lor, ei vor avea parte de invitaţi surpriză în platoul “Acces Direct”.

Cocktail cu distracţie, surprize şi momente amuzante este reţeta cu care Simona Gherghe promite că-i va ţine pe telespectatori în faţa micilor ecrane.

×