x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Se împart ultimele cuțite și se dă startul probelor eliminatorii la „Chefi la cuțite”

Se împart ultimele cuțite și se dă startul probelor eliminatorii la „Chefi la cuțite”

21 Mai 2018   •   09:46
Se împart ultimele cuțite și se dă startul probelor eliminatorii la „Chefi la cuțite”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Competiția se încinge luni și marți de la ora 20:00 la „Chefi la cuțite”, căci ultima etapă de jurizări pe nevăzute va continua cu Bootcamp-ul, unde cei calificați se vor duela “la cuțite” pentru a ajunge în una dintre cele trei echipe ale chefilor. În cele două ediții ce urmează, telespectatorii Antena 1 vor afla care sunt bucătarii ce reușesc să impresioneze jurații pe ultima sută de metri, dar și care sunt testele culinare la care vor fi supuși cei care au primit votul lor de încredere.

Luni seară, jurizarea pe nevăzute îi va trece pe ultimii înscriși în cursa culinară printr-un carusel de emoții, iar chefii vor avea parte atât de farfurii spectaculoase, cât și de surpriza unor fețe cunoscute, venite special pentru a-i surprinde. Se împart ultimele cuțite din cel de-al cincelea sezon, tocmai de aceea cei care se vor afla la bancurile de lucru vor fi nevoiți să se autodepășească, pentru că standardul ridicat al competiției a determinat și o schimbare în atitudinea juraților. Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, a declarat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu par să fie mult mai greu de impresionat și că în cel de-al cincelea sezon jurizarea lor a fost mai dură ca până acum.

Lupta celor ce au obținut minimum două cuțite în prima etapă a show-ului va continua în Bootcamp. Prima probă din Bootcamp, ce va începe tot luni seară, va ține telespectatorii în tensiune, căci abia la finalul ediției de marți chefii vor dezvălui numele concurenților din echipele finale. Rândurile încep să se strângă, căci din sute de concurenți înscriși în sezonul de poveste, doar cei mai talentați 120 vor fi prezenți, dornici să demonstreze că au ceea ce trebuie pentru a condimenta competiția. Acolo, tehnica de gătit, inventivitatea, și rapiditatea bucătarilor vor fi testate dur, însă doar cei mai talentați dintre aceștia vor trece  într-una dintre cele trei echipe coordonate de jurați. Nici misiunea trioului de chefi nu va fi mai ușoară, pentru că fiecare dintre aceștia trebuie să anticipeze care sunt cei ce ar putea forma o echipă imbatabilă. Din toți cei 120 concurenți, la finalul primei probe de testare vor rămâne aproape jumătate, adică 60, ca la încheierea ultimei probe de Bootcamp numai 18 să intre în faza de battle-uri. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sunt nerăbdători să afle numele celor cu care vor lupta către marele titlu al sezonului 5 “Chefi la cuțite”, dar au emoții, pentru că strategia pe care o folosesc în alegerea ucenicilor poate dicta soarta concursului.

Luni și marți, de la ora 20:00 pe Antena 1, urmează două ediții pline de tensiune ,,Chefi la cuțite”. Telespectatorii vor afla care sunt numele celor 18 bucătari din cele 3 echipe ale chefilor, dar și în ce culori vor defila fiecare, în battle-urile de foc ale sezonului de poveste.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite