x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Se naște o nouă stea pe scena ”X Factor”! Jurații au rugat-o să facă o poză împreună și i-au luat primul autograf

Se naște o nouă stea pe scena ”X Factor”! Jurații au rugat-o să facă o poză împreună și i-au luat primul autograf

20 Oct 2017   •   12:52
Se naște o nouă stea pe scena ”X Factor”! Jurații au rugat-o să facă o poză împreună și i-au luat primul autograf
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

La doar 15 ani, o adolescentă din Onești a cucerit jurații ”X Factor”, care s-au grăbit să facă o poză împreună și i-au luat deja și primul autograf.

Costina Crăciun a pășit temătoare pe scena ”X Factor”, în etapa audițiilor. ”Cel mai tare cred că mi-e teamă de Carla’s Dreams”, a mărturisit adolescenta de doar 15 ani din Onești. Aceasta a vrut să cânte piesa "Sweet People", de la Alyosha, o alegere care s-a dovedit a fi câștigătoare, în sezonul trecut, pentru Olga Verbițchi.

Succesul s-a repetat și pentru Costina, care a obținut cea mai frumoasă reacție tocmai de la juratul de care se temea cel mai mult. ”Faci o poză cu mine?”, a întrebat-o Carla’s Dreams la finalul prestației sale, convins că aceasta va deveni foarte cunoscută datorită talentului său.

De aceeași părere a fost și Horia Brenciu, care a vrut și el să aibă un suvenir de la o viitoare vedetă. ”Aș vrea foarte mult să îți iau primul autograf. Nu știu dacă reprezintă pentru tine ceva acum, dar pentru mine va fi valoros mai târziu”, a spus acesta.

Telespectatorii vor putea vedea vineri, de la ora 21.00, într-o nouă ediție ”X Factor”, pe Antena 1 prestația spectaculoasă a Costinei Crăciun, dar și cum a decurs întâlnirea dintre ea și Olga Verbițchi, câștigătoarea ediției de anul trecut.

 

×
Subiecte în articol: X Factor Carla’s Dreams