x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Secretele Minodorei, ale lui Liviu Guță și Dan Bursuc, dezvăluite de copiii lor, la “Aici eu sunt vedeta”

Secretele Minodorei, ale lui Liviu Guță și Dan Bursuc, dezvăluite de copiii lor, la “Aici eu sunt vedeta”

28 Mar 2018   •   14:42
Secretele Minodorei, ale lui Liviu Guță și Dan Bursuc, dezvăluite de copiii lor,  la “Aici eu sunt vedeta”

Copiii celebrităților continuă să dezvăluie secretele părinților lor joi, 29 martie, de la ora 20.00, la Aici eu sunt vedeta, show-ul prezentat de Cosmin Seleși, la Antena 1.

De această dată, la “Aici eu sunt vedeta”, instrumentistul și impresarul Dan Bursuc vine împreună cu fiul său, Leno (10 ani), interpreta de muzică de petrecere Minodora va fi alături de fiul ei, Marco (9 ani), iar cântărețul de manele și muzică de petrecere Liviu Guță va fi însoțit de copiii săi, Maria (5 ani) și Mario (10 ani).

Am câteva emoții înainte de emisiune, pentru că nu știu ce întrebări i-au fost puse copilului meu, nu știu ce dă din casă, ce o să spună. El nu a mai apărut până acum într-o emisiune și sunt puțin timorat”, spune Dan Bursuc.

Realmente am emoții. Îmi doresc pentru copilul meu, care acum este vedeta, să iasă foarte bine în acest show, adică să fie la înălțime. Noi suntem o familie deschisă, sinceră, nu ar avea multe picanterii de dat din casă. Mă bazez pe faptul că am un copil extrem de educat”, adaugă Minodora.

Am foarte mari emoții, pentru că nu știu ce mă așteaptă din partea copiilor mei. Sunt foarte speriat de ceea ce o să urmeze. Așadar, Doamne-ajută! sau Doamne, fie-ți milă de mine!”, spune și Liviu Guță.

Ce vor răspunde Leno, Marco, Maria și Mario la întrebări precum “Care e cea mai mare greșeală a tatălui tău?”, “Ce ciudățenie are mama ta?” și “Ce n-ar vrea tati să se știe despre el?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 29 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: Aici eu sunt vedeta