x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Sevi şi Francesca sunt câştigãtoarele celei de-a noua ediţii “iUmor”

Sevi şi Francesca sunt câştigãtoarele celei de-a noua ediţii “iUmor”

23 Apr 2018   •   17:53
Sevi şi Francesca sunt câştigãtoarele celei de-a noua ediţii “iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Sevi şi Francesca au câștigat cea de-a noua ediție ”iUmor” și vor ajunge astfel în finala emisiunii, alături de Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mihaela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu.

Cunoscute juraților din sezonul 4 ”iUmor”, Sevi și Francesca, de această dată în personaje diferite: o măicuță și o tânără petrecăreață. Replicile scenetei lor au fost însă la inspirate, ca și la prima lor apariție, din melodii celebre românești. ”Mi-a plăcut că la finalul acestui număr, cele două lumi antagonice se reunesc”, a remarcat Cheloo. Acesta a observat și că multe dintre replicile alese de fete erau din cele scrise chiar de el. ”S-au bazat pe versuri din Paraziții în mare parte, nu m-a deranjat, e foarte clar că au făcut studiu pe versuri. Mi-am dat seama că în 20 și ceva de ani de carieră eu am o grămadă de porcării scrise!”, a mai observat Cheloo.

Sevi și Francesca au primit toate cele trei voturi ale juraților, dar și laude pe măsură. ”Felicitări din tot sufletul meu pentru text, pentru regie, a fost în același timp sexy și foarte comic”, le-a spus și Mihai Bendeac.

În timp ce Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului III al emisiunii ”iUmor” a fost invitat special al serii, Florian Dicu a încercat să intre încrezător pe scenă, în speranța că îi poate convinge pe jurați că și-ar putea lăsa cariera de corporatist pentru stand-up. Florian a mers pe umor negru, sperând că va găsi deschidere către aceștia, însă, reacțiile din sală au întârziat să apară. ”Crede-mă că nu e rău”, l-a încurajat Mihai Bendeac. Din păcate însă, Cheloo i-a spus că face parte din categoria de concurenți deloc memorabili. Cu toate acestea, Florian a primit două voturi, iar mai târziu și un apel de la Mihai Bendeac. ”Ți-am promis că te sun! Atunci eram foarte nervos, pentru că mi s-a părut că la începutul numărului ai fost intrerupt și te-ai speriat pentru că nu aveai reacțiile pe care le așteptai”, i-a spus acesta.

Cu un număr de iluzionism a venit din Canada Yan Markson, care a copilărit în Rusia la un circ și a deprins arta magiei încă de la 12 ani. Născut în Republica Moldova, acesta ar fi trebuit să vină în România împreună cu bunicul său, pentru ca apoi cei doi să poată vizita locurile natale ale acestuia. Cum bunicul nu a mai putut să vină cu el, Yan speră să fie votat și să poată reveni în finală împreună. Iar visul său s-ar putea împlini, după ce numărul său de magie îmbinat cu umor i-a cucerit pe Cheloo, Delia și Mihai Bendeac. Mai mult, Yan a reușit să îl facă pe Cheloo să ghicească numărul la care iluzionistul s-a gândit. ”Întrebarea se pune în mod cinstit, cum m-a făcut să spun 304?”, a spus Cheloo.

Iar când trucurile au devenit tot mai greu de înțeles, Yan și-a îndreptat atenția și asupra Deliei, căreia i-a ascuns între palme un pachet de cărți, iar când artista a deschis palma, acestea fuseseră înlocuite de un cub de plastic. ”Atunci am simțit cel mai puternic șoc din acest sezon”, a spus Mihai Bendeac. Și cum Yan a primit cele trei voturi necesare, magia sa ar putea ajunge și în finală.

Al doilea iluzionist al serii, Bogdan Muntean, s-a inspirat din amintirile din copilărie pentru a crea un spectacol bazat pe ideea unui circ magic. Practicant al hipnozei, Munteanu a mărturisit că totuși are ceva emoții la gândul că trebuie să dea ochii cu Cheloo. Cu toate acestea, iluzionistul a reușit să îl facă să râdă pe jurat cu numărul său de dresură cu purici de circ și a reușit să obțină cele trei voturi. În urma sa însă a rămas dilema: puricii existau sau a fost vorba de un număr de magie?

Claudiu Borza, agricultor din Mehedinți, a fost avertizat încă de la început că, de când e la ”iUmor”, Mihai Bendeac a dezvoltat o fobie de oamenii care vin îmbrăcați în costum popular. ”Sunt tot om și eu, nu îl mănânc…”, a spus omul care venise pregătit și cu o sticlă de pălincă pentru jurați. Bendeac și-a pierdut însă curând răbdarea și a început să își facă lista de cumpărături. ”Cine a urmărit ce zicea? N-am putut…”, în timp ce Delia și Cheloo au fost de părere că monologul lui Borza a sunat mai degrabă ca un colind. Ca urmare, jurații au avut rapid un vot unanim: unlike!

Constantin Curcă a intrat pe scena ”iUmor” în șosete pentru a cânta o melodie rap ce s-a încheiat cu renunțarea la pantaloni. ”Pune ceva pe tine, că răcești, mama!”, i-a spus Delia la final, în timp ce Cheloo și Mihai Bendeac au fost intrigați de ”mișcarea scenică” a lui Curcă. Nu destul însă pentru a-i da și voturile lor, astfel că numărul s-a încheiat cu trei de UNLIKE.

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

 

 

×