x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Show-ul "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase

Show-ul "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase

25 Sep 2016   •   12:20
Show-ul "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe Lucian Ionescu, a fost sambata seara lider de audienta la orase. Show-ul castigat de Lucian cu o transformare in baritonul suedez Peter Mattei in rolul Figaro din opera "Barbierul din Sevilla" a adunat in fata micilor ecrane 1.948.000 de telespectatori ,la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.47.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.21), o audienta medie de 8,5 puncte de rating si o cota de piata de 21,4%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 7,7 puncte de rating si o cota de piata de 19,5%.

Sambata seara, la "Te cunosc de undeva!", Maria Buză și Pepe, Amna, Misha, Nico, Adina Răducan, Dima Trofim, Dorian Popa, Lucian Ionescu și Șerban Copoț au cântat live muzică pop, rock, de Bollywood, folclor, dance și operă și au facut ca personajele lor să strălucească din nou la canapea. Astfel, Maria Buză și Pepe au devenit un cuplu bollywoodian de milioane: Maria a fost Asin, o actriță și dansatoare pe care Bollywood-ul a transformat-o într-o divă absolută, iar Pepe l-a imitat pe Salman Khan, unul dintre cei mai influenți și fermecători bărbați din istoria filmului indian. Falnicul Dorian Popa a cântat pentru prima dată în travesti si a trebuit sa fie un personaj senzual și provocator: colega sa, Misha, care l-a urmarit cu mare interes si foarte amuzata din culise. Pentru ca distracția să fie maximă, ruleta i-a oferit delicatei Misha ocazia să-și arate mușchii, pentru că l-a avut de imitat pe... Dorian Popa. Adina Răducan a facut show transformata in electrizantul Goran Bregovic, Nico a urcat pe scenă alături de băieții de la FreeStay, ca sa-l imite cum doar ea poate pe Brian Johnson, solistul legendarei trupe AC/DC, Șerban Copoț a fost pentru o seară Ryan Tedder, solistul trupei One Republic, Amna a readus-o pe scena emisiunii pe enigmatica Amy Winehouse, in timp ce Dima Trofim a îmbrăcat straiele populare si a cântat precum Sofia Vicoveanca, acompaniat de taraful Silvian Voicu.

Castigatorul editiei a fost ales Lucian Ionescu, tanarul actor care, după o săptămână de antrenamente intense, a realizat o transformare excelenta în baritonul suedez Peter Mattei in rolul Figaro, personajul principal al operei “Bărbierul din Sevilla” de G.Rossini.

Cea de-a treia gală a celui de-al zecelea sezon a avut parte si de un moment special. Cunoscuta solista de muzica usoara Marina Scupra a urcat pentru prima data pe scena de la “Te cunosc de undeva!” să cânte alături de Florin Ristei și FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul său.

Cat de bine vor realiza cei zece talentati concurenti urmatoarele transformari care le-au picat la ruleta, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sambata viitoare, de la ora 20.00, intr-o noua editie "Te cunosc de undeva!".

×