x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Și-a regăsit mama biologică după ce aceasta l-a văzut pe scena ”X Factor”

Și-a regăsit mama biologică după ce aceasta l-a văzut pe scena ”X Factor”

29 Sep 2017   •   16:00
Și-a regăsit mama biologică după ce aceasta l-a văzut pe scena ”X Factor”

Participarea la ”X Factor”, emisiune difuzată în fiecare vineri, de la 21.15, la Antena 1 a adus o mulțime de schimbări în viața lui Anton Joseph Banaghan, tânărul de 23 de ani de origine română care a fost abandonat de părinți. Talentul său a fost foarte apreciat de jurați și de către telespectatorii care au văzut proba din audiții, dar nu se aștepta ca printre aceștia să se numere chiar și mama sa biologică.

Pe scena X Factor, Anton și-a adunat toate emoțiile într-o melodie care i-a impresionat pe Delia, Ștefan Bănică jr, Horia Brenciu și Carla’s Dreams până la lacrimi și a trecut în etapa următoare nu doar cu patru voturi de încredere, ci și cu laudele juraților. ”Joseph, durează doar câteva luni, dar vocea ta va continua și dacă ești deștept și dacă ai oamenii potriviți lângă tine, ai putea deveni cea mai frumoasă voce a muzicii de azi, pentru că nu există în România alta la fel. Ai putea deveni Joseph Legend al României”, i-a spus Horia Brenciu.

Cuvintele i-au dat încredere lui Anton, care și-a petrecut copilăria în diferite centre de plasament după ce a fost abandonat mai întâi de mama sa biologică, apoi și de către părinții adoptivi. Anton s-a născut la Suceva, în urmă cu 23 de ani, iar primii ani i-a petrecut într-un orfelinat din Iași, după ce mama sa l-a abandonat în spital.

O a doua șansă i s-a oferit abia la vârsta de trei ani, când au fost gata procedurile de adopție internațională, iar Anton a început o nouă viață în Irlanda, alături de părinții săi adoptivi. ”Lor li s-a spus că nu pot avea copii, iar în anii 1990 o adopție dura câțiva ani. În timp ce ei începuseră demersurile, s-a născut și sora mea... Cred că acest lucru a schimbat ceva pentru ei. Pe la 12 ani mi s-a spus să plec de acasă, iar de atunci am trăit în case de copii”, povestește Anton viața lui din Irlanda.

În prezent, tânărul locuiește în Gran Cannaria, iar pasiunea sa este muzica, așa că și-a luat inima în dinți și s-a înscris la ”X Factor”, după ce, mai întâi, a încercat să își încheie ”afacerile” din trecut. ”Sunt fericit acum și asta mă ajută să fiu mai puternic. Am acceptat ceea ce mi s-a întâmplat, folosesc totul ca un imbold să merg mai departe”, a explicat Anton, care și-ar fi dorit ca familia sa să îi fie alături în această încercare importantă pentru cariera pe care și-o dorește în muzică.

Ceea ce nu și-a imaginat însă a fost că viața sa se va schimba complet după ce va urca pe scena ”X Factor”. Printre românii care i-au urmărit cu sufletul la gură povestea și reprezentația s-a numărat chiar și mama sa naturală, care apoi l-a contactat.

După 23 de ani, zilele trecute, cei doi s-au văzut pentru prima dată față în față. ”Astăzi a fost o zi foarte specială, mi-am întâlnit mama biologică și a fost mult mai bine decât m-am așteptat. Era ceva ce îmi doream de foarte mult timp și a fost extraordinar, iar ea era la fel de fericită. Simt că această experiență m-a schimbat și îmi doresc foarte mult să merg mai departe pe drumul meu în ”, a mărturisit emoționat Anton.

×