x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Sofia Vicoveanca la “Dincolo de aparenţe” : “Nu ştiu de ce, dar băieţii mă cereau de soţie de la a doua întâlnire”

Sofia Vicoveanca la “Dincolo de aparenţe” : “Nu ştiu de ce, dar băieţii mă cereau de soţie de la a doua întâlnire”

28 Feb 2014   •   18:54
Sofia Vicoveanca la “Dincolo de aparenţe” : “Nu ştiu de ce, dar băieţii mă cereau de soţie de la a doua întâlnire”

Marea doamna a cântecului românesc, Sofia Vicoveanca, şi-a deschis sufletul la “Dincolo de aparenţe”, emisiune ce va fi difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars. 
Cu blândeţe în glas şi cu maturitarea celor 73 de ani, artista i-a făcut  Florentinei Fântânaru  mărturisiri emoţionate,  dar i-a povestit şi întâmplari  pe care le-a trăit, dar de care foarte puţină  lume ştie. Câteva dintre ele îi vor rămâne adânc întipărite în memorie: vizita la leprozeria din Delta Dunării, sau cea de la închisoarea de femei. “Pe 23 decembrie am mers la o închisoare de femei. Le-am colindat, le-am spus  poezii şi am transformat  toată povestea în sărbătoare. Le-am dus şi cărţi,  şi bucurie. În timp ce cântam am descoperit un glas superb. Acolo sunt multe tinere talentate. M-a impresionat foarte, foarte mult şi ii mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să merg acolo”.

Cu modestie, Sofia Vicoveanca spune că: “eu n-am fost o frumoasă şi e bine că am avut părerea asta despre mine. Dar am fost foarte plăcută de băieţi . Şi când mă invitau în oraş, la o prăjitură, la un suc, din a doua întâlnire mă cereau de soţie. Asta mă întreb şi eu, oare  de ce mă cereau aşa de repede de soţie?”
Despre soţul ei, cântăreaţa a spus că “nu i-am dat deloc şanse, dar fiind ziarist  a ştiut cum să vorbescă”. Deşi recunoaşte că are multe defecte fizice, de exemplu se consideră mică de înâlţime, cântăreaţa este mândră de decolteul său voluptos, "ştiam că am ceva care e ok. Femeile din familia mea aveau sânii mult mai mari decât mine. Mie mi-a lăsat Dumnezeu atât cât a trebuit".

Ce alte mărturisiri a mai făcut Sofia Vicoveanca, puteţi afla sâmbătă, de la ora 13.00, la Dincolo de aparenţe, cu Florentina Fântânaru, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: sofia vicoveanca