x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Stela Popescu, Cătălin Moroșanu și Daniel Buzdugan vin la „Te pui cu blondele?”

Stela Popescu, Cătălin Moroșanu și Daniel Buzdugan vin la „Te pui cu blondele?”

23 Iun 2015   •   15:29
Stela Popescu, Cătălin Moroșanu și Daniel Buzdugan vin la „Te pui cu blondele?”

Statisticile arată că în România sunt nu mai puțin de 4.780.000 de moldoveni. Trei dintre cei mai cunoscuti dintre ei vin miercuri seară, de la ora 20.30, la Antena 1 la emisiunea care pentru o seară se va numi „Ti pui cu blondili?”. Invitații se vor confrunta cu armata celor 50 de blonde, iar una dintre întrebări va fi pusă de Florin Piersic.

Înainte de a da startul concursului, Blonda supremă, cea care a obținut cel mai bun punctaj la cunoștințele de cultură generală îi va face lui Cărălin Moroșanu un cadou surprinzător, un trening. Dacă pentru unii poate părea un cadou deplasat, cei trei invitați moldoveni par să știe semnificația lui.

„Asa recunosti un ginere la o nuntă moldovenească, după treningul noul!”, a lămurit și Blonda supremă. Pe de altă parte „eu cu treningul asta o să ies cu băieții în sat!”, a ținut să precizeze Cătălin.

Prima întrebare a serii va fi pentru Stela Popescu și va veni de la Florin Piersic. Înainte de a-i adresa întrebarea propriu-zisă, actorul va recita una dintre cele 180 de poezii pe care le știe pe dinafară, o poezie foarte dragă lui, pe care a învățat-o și a recitat-o pentru prima dată pe când avea doar 6 ani.



Stela Popescu va aprecia și poezia, dar și întrebarea și va face o declarație sinceră publicului spectator. „Eu am pentru Florin o mare iubire si un mare triumf. Cred ca sunt singura femeie care a reusit să nu se îndragostească de el. Cad toate ca muștele!”, spune Stela Popescu mândră de prietenia ce o leagă de Florin Piersic.

Cum vor reuși să facă față cei trei invitați tirului de întrebări adresate de blonde, telespectatorii pot vedea mâine, 24 iunie, la 20.30, la Antena 1.

×