x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Talismanul norocos a lui chef Cătălin Scărlătescu în fața Marelui Zid

Talismanul norocos a lui chef Cătălin Scărlătescu în fața Marelui Zid

03 Noi 2017   •   18:06
Talismanul norocos a lui chef Cătălin Scărlătescu  în fața Marelui Zid

Concurenții acestei seri, Nicole și Costin, sunt hotărâți să cucerească publicul cu energia lor pozitivă, dar și cele mai mari sume de la baza zidului. Sunt o echipă ce crede în noroc și în șansă, de aceea începând cu ora 20:00 vor păși în platoul emisiunii ,,The Wall-Marele Zid” cu un as în mânecă- marca juratului ,,Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu. Pantofii roșii vor fi talismanul lor norocos într-o competiție ce le poate schimba viața într-o singură oră, însă acesta nu este singurul lucru pe care cei doi îl au în comun.

Sunt soț și soție, iar familia lor este completată de tripleții pe care îi au: ,,sunt motivul pentru care ne trezim dimineața și pentru care nu dormim noaptea”, mărturisesc amuzați cei doi. Povestea din spatele celor trei copii ce le însuflețesc acum fiecare moment reface un șir lung de încercări și teste medicale. Deși specialiștii nu le acordau foarte multe șanse, prin fertilizare in vitro Nicoleta și Costin au reușit să își îndeplinească visul: ,,mi s-au implantat trei embrioni pentru a fi siguri că măcar unul va prinde, însă ce a urmat a depășit orice așteptare!”. Băieții sunt și motivul pentru care soții Mișa se vor afla în seara aceasta în platou, căci marele lor vis este să își finalizeze construcția casei la care au început să lucreze și să călătorească împreună.

Constănțenii cred că diseară roșul le va purta noroc, dar pentru că nu cred în goana după miracole, cei doi soți sunt pregătiți să lupte cot la cot într-o competiție imprevizibilă. De la ora 20:00, noua ediție a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” promite telespectatorilor Antenei 1 o altă rundă de suspans și tensiune intensă.

×