x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Te cunosc de undeva!”,Corina vine să cânte “în oglindă” cu Andrei de la Alb Negru, iar Temișan îi face farse lui Seleși

Te cunosc de undeva!”,Corina vine să cânte “în oglindă” cu Andrei de la Alb Negru, iar Temișan îi face farse lui Seleși

27 Mar 2015   •   16:05
Te cunosc de undeva!”,Corina vine să cânte “în oglindă” cu Andrei de la Alb Negru, iar Temișan îi face farse lui Seleși
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Sâmbătă, 28 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, Aurelian Temișan va încerca să-l înlocuiască pe Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului. Dacă va reuși această “mișcare”, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara, într-o ediție care va avea, și de această dată, două momente speciale.

La “Portret de familie”, Daniel Iordăchioae va cânta pentru prima oară alături de fratele său, Mihai. La cel de-al doilea moment special al serii, intitulat “Jackpot”, Andrei Ștefănescu va cânta “în oglindă” cu “Nimeni altcineva” decât... Corina.

Transformările concurenților sunt și în această ediție diverse și spectaculoase. Oana Sîrbu o va imita pe Maria Tănase și va cânta “Aseară ți-am luat basma”, acompaniată de taraful București. “Living next door to Alice” se va auzi sâmbătă, la “Te cunosc de undeva”, cântată de Daniel Iordăchioae transformat în Chris Norman de la Smokie. Cezar Ouatu se va transforma într-un tinerel londonez agitat și plin de succes – Kwabs, Liviu Vârciu va cânta și va dansa precum Bruno Mars, iar Andrei Ștefănescu și Kamara, de la Alb Negru, vor fi Thomas Anders și Dieter Bohlen de la Modern Talking. Alina Eremia se va transforma într-un domn elegant, rapper la bază, mare amator de pălării și... femei, mai ales în videoclipuri, anume Lou Bega, Lidia Buble va interpreta ultimul hit al lui Mika, iar Raluca și Denisa Tănase de la Bambi vor fi Bill Medley & Jennifer Warnes, artiștii care au interpretat piesa de rezistență a filmului “Dirty Dancing”, care i-a avut ca protagoniști pe Jennifer Grey și Patrick Swayze.

Cine va fi câștigătorul celei de-a șaptea ediții a show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 28 martie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

×