x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber "Te cunosc de undeva", emisiunea preferată de români sâmbătă seară

"Te cunosc de undeva", emisiunea preferată de români sâmbătă seară

16 Feb 2014   •   10:46
"Te cunosc de undeva", emisiunea preferată de români sâmbătă seară

Prima emisiune din cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva" a fost lider de audienţă în randul telespectatorilor care locuiesc în mediul urban, dar şi la nivel naţional.

Un nou décor, o noua formula de jurati – Monica Anghel, Delia, Pepe si Andrei Aradits – si opt concurenti redutabili – Raluka, Andreea Banica, Nicole Cherry, Elena de la Mandinga, Doru Todorut, Florin Ristei, Alex Mataev si Alex Velea – au fost pe placul unui numar foarte mare de romani. La nivel urban, super-show-ul "Te cunosc de undeva" a fost urmarit, in medie, de 963 000 de telespectatori, iar la nivel National, in medie, peste 1,5 milioane de privitori au apreciat performanta artistica a participantilor la show.

Castigatorea primei editii a emisiunii “Te cunosc de undeva” a fost Raluka, a carei transformare spectaculoasa in Maitre Jims i-a adus cel mai mare numar de puncte, atat din partea juriului, cat si a colegilor. Varful de audienta al show-ului a fost inregistrat la ora 21,20, la nivel National, cand, la Antena 1 se uitau 1,948,000 de romani.

(Sursa: Kantar Media, Target: All Urban si National)

×
Subiecte în articol: "te cunosc de undeva" audiente tv