x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber "Te cunosc de undeva!", lider de audiență în mediul urban

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență în mediul urban

26 Noi 2015   •   15:51
"Te cunosc de undeva!", lider de audiență în mediul urban
misiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat câștigător pe Nadir, cu o transformare în Dan Ciotoi, solistul formației Generic, a fost miercuri seara lider de audiețăla nivelul publicului din mediul urban. Cea de-a unsprezecea editie a show-ului transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.584.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.10.

Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune, la nivelul publicului din mediul urban, si a a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.29) o audienta medie de 7,1 puncte de rating si 14,8% cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,5 puncte de rating si o cota de piata de 13,5 %.

Fericit pentru că a scăpat de un nou travesti, Florin Ristei a mizat miercuri seara pe un reaggae jamaican de mare finețe, transformat în Bob Marley, iar Andreea Antonescu a devenit mai agresivă cu bărbații, precum Madonna, personajul pe care l-a avut de imitat. Adrian Enache a dansat cât în toate edițiile de până acum transformat în CRBL, Tania Popa, mai emoționată ca niciodată, a imitat o artistă pe care o adoră, Janis Joplin, iar Carmen Simionescu a readus-o pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Rita Ora. Șerban Copoț a fost Smiley, pentru o seara, și a cintat piesa “Oarecare”, Viorica și Margherita din Clejani s-au transformat in Elton John și Kiki Dee, iar Cezar Ouatu i-a invitat pe toți la dans, transformat în Cynthia Johnson.

Cea mai reusita transformare a serii a fost cea a lui Nadir, care l-a imitat pe Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic.

Sambata, 28 noiembrie, de la ora 20.00, telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia sa urmareasca noi si impresionante transformari realizate de cei zece concurenti-vedete, intr-o noua editie a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Sursa: Kantar Media

×
Subiecte în articol: te cunosc de undeva tcdu audiente audienta tv