x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber "Te cunosc de undeva!", lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public!

"Te cunosc de undeva!", lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public!

27 Apr 2015   •   12:48
"Te cunosc de undeva!", lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public!
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o castigatoare pe Lidia Buble, cu o transformare perfecta in Alannah Myles, a fost sambata seara lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public! Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.890.000 de telespectatori la nivelul publicului national, in minutul de maxima audienta, 21.16, aproape dublu fata de Pro TV.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.29 - 23.52) o audienta medie de 8,7 puncte de rating si 20,2% cota de piata, in timp ce Pro TV inregistra doar 5,2 puncte de rating si o cota de piata de 12,1 %. Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,4 puncte de rating si o cota de piata de 16,8 %, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, obtine 5,5 puncte de rating si 12,5 % cota de piata. De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune, cu o audienta medie de 7,1 puncte de rating si 19,7 % cota de piata, urmata de Pro TV, cu 6,7 puncte de rating si 18,6 % cota de piata.

Sambata seara, cu doar cateva editii inainte de marea finala, concurenții show-ului "Te cunosc de undeva!" au fost foarte emoționați și mult mai atenți la fiecare detaliu al transformării lor. Liviu Vârciu a fost un rock star cuceritor, Dan Bittman, solistul vocal al trupei Holograf, Oana Sîrbu s-a transformat în Gwen Stefani, solista trupei No Doubt, iar Denisa și Raluca Tănase de la Bambi i-au amintit Andreei Bălan de trupa Andre și de piesa “Caravanele”. Daniel Iordăchioae a fost protagonistul celui de-al doilea moment rock al serii, cu o transformare în Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, iar Andrei Ștefănescu și Kamara, de la Alb Negru, au fost Mauro, în dublu exemplar, reamintindu-ne tuturor hit-ul „Buona sera, seniorina”. Alina Eremia a cântat pentru prima dată muzică populară și s-a transformat în Maria Ciobanu, iar Cezar Ouatu l-a imitat, grație ruletei personajelor, pe bunul său prieten, Ionuț Dolănescu.

Castigatoarea editiei a fost Lidia Buble, care s-a transformat in Alannah Myles.

Tot sâmbătă seara, la Antena 1, Aurelian Temișan, Adrian Enache și Daniel Iordăchioae au cântat din nou împreună, după 16 ani. Cei trei crai, cum au fost numiți, au interpretat câteva dintre cele mai cunoscute referene din repertoriul propriu. Un alt moment special al serii a fost cel susținut de Cezar Ouatu, care a cântat “în oglindă” cu Mihai Georgescu, alias Miță, solistul vocal al trupei Bere Gratis, hit-ul "Vino mai aproape".

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 25 aprilie 2015
 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!