x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Te cunosc de undeva. Lucian Ionescu a cântat operă pe stradă, din cauza vecinilor

Te cunosc de undeva. Lucian Ionescu a cântat operă pe stradă, din cauza vecinilor

23 Sep 2016   •   12:52
Te cunosc de undeva. Lucian Ionescu a cântat operă pe stradă, din cauza vecinilor

Misiune complicată pentru actorul Lucian Ionescu (26 de ani), sâmbătă, 24 septembrie, ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când va trebui să se transforme în baritonul suedez Peter Mattei în rolul lui Figaro din opera „Bărbierul din Sevilla”.

Este pentru prima dată când cânt operă și am încercat să mă pregătesc cât mai bine. Mi-au fost de folos și sfaturile pe care le-am primit de la baritonul Basalic Iordache, de la Opera Națională, care l-a interpretat pe Figaro, și la care am ajuns cu ajutorul doamnei Ozana Barabancea. Am repetat mult pentru acest rol, inclusiv pe stradă, când nu se aflau trecători prin preajma mea, ca să nu-i sperii (râde). Acasă a fost mai dificil să repet. Ca să nu-mi deranjez vecinii, a trebuit să-mi fac programul în așa fel încât să repet doar atunci când erau acasă cât mai puțini dintre ei”, spune Lucian.

Cât de convingător va fi Lucian Ionescu în rolul lui Figaro, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 24 septembrie, ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

×